Post Image

NYÁRI ELSŐSEGÉLY CSÍPÉSRE, VÁGÁSRA, LEÉGÉSRE

Rúzs & Más / 2018-07-23

A nyári sportok szerelmese vagy? Biciklire pattansz, ahogy itt a jó idő? Vagy kertészkedni szeretsz, netán kirándulni, túrázni? De nyáron akkor is szerezhetünk kisebb-nagyobb sérüléseket, ha csak békésen ülünk a teraszon, és összecsípnek minket a szúnyogok.

Ha vágás, komolyabb sérülés ért, mindig legyen nálad az új La-Roche Posay CICAPLAST GEL B5, amely a gyógyulás vagy varratszedés során segíti sérült bőr regenerálódását!

Ha pedig a leégés következtében irritált bőrödre, viszkető rovarcsípésedre vagy más egyéb okozta bőrirritációra keresel megoldást, akkor megtaláltad: a La Roche-Posay CICAPLAST BAUME B5 nyugtató balzsam ápolja a sérült bőrfelszínt.

CICAPLAST GEL B5 Sebgyógyulást elősegítő gél
Nyáron számos olyan tevékenység van, amely közben kisebb-nagyobb sérüléseket szerezhetünk. A megújult összetételű CICAPLAST GEL B5 segít felgyorsítani a sérült bőr regenerálódását. Ideális emellett bőrgyógyászati kezelések, kisebb sebészeti beavatkozások, illetve varratszedés után is. Ajánlott fogyasztói ára: 2999Ft/40 ml

La Roche-Posay Cicaplast, rúzs és más, sebgyógyulás

CICAPLAST BAUME B5 Nyugtató, ápoló balzsam
Horzsolásra, UV leégésre, rovarcsípésre, vagy egyéb nyári tevékenységből származó sérülésekre. 
Ápolja és nyugtatja az irritált, sérült bőrt a bőrfelszíni elváltozások után. Gazdag, zsírosabb textúrája védőtapaszként vonja be és táplálja a károsodott bőrt a test bármely pontján. Komolyabb bőrfelszíni sérülések esetén ajánlott akár vastagabb rétegben felvinni közvetlenül az érintett
területre. Kisebb, praktikus kiszerelésben is elérhető! Ajánlott fogyasztói ár: 2 499 Ft/40 ml

La Roche-Posay Cicaplast, rúzs és más, sebgyógyulás

CICAPLAST BAUME B5 SPF50 Nyugtató, ápoló balzsam

Ha hajlamos bőröd a pigmentációra, vagy előreláthatóan sérüléseiddel sok időt fogsz tölteni a napon, válaszd a fényvédővel kiegészített Cicaplast balzsamot!
Nyugtatja és megújítja a bőrt, óv az UVA/UVB-sugárzással szemben és segít megelőzni a hiperpigmentációt (piros vagy barna foltok).
Ajánlott fogyasztói ára: 3 799 Ft/ 40ml

La Roche-POsay Cicaplast Baume B5 SPF 50

NYÁRI ELSŐSEGÉLY CSÍPÉSRE, VÁGÁSRA, LEÉGÉSRE
4.5 (90%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések