Post Image

NIOD NYAKFESZESÍTŐ: EGY SELYEMSÁL ÉRINTÉSE

Rúzs & Más / 2018-08-06

Mielőtt belevágnék ennek a nagyszerű terméknek a bemutatásába, hadd írjak pár szót a márkáról, hiszen még nem annyira ismert itthon, mint amit megérdemelne. A Deciem egy ultra-innovatív kanadai márka, akik egy nagy márka helyett sok pici almárkát építenek. Nálunk a három bőrápolásra fókuszáló márkájuk kapható, ezek közül a NIOD a “fifikás”, a bőrápolásban jártas közönségnek szól elsősorban – azoknak, akik értékelik a leginnovatívabb, legmagasabb hatóanyag tartalmú hi-tech bőrápolást. A termékek előállításuknak egyetlen fázisában sincsenek tesztelve állatokon, és mások sincsenek megbízva ezzel.

Nyakpara!

Egy napon mindannyian szembesülnünk kell a bőröregedés egyik elmaradhatatlan jelével, a nyak és a toka bőrénak megereszkedésável, ráncosodásával, az éles kontúrok elmosódásával. Kényes ez a vékony bőrrel borított terület, de sajnos sokszor még mi is, akik rendszeresen odafigyelünk a gondos arcápolásra, ezeket a részeket hajlamosak vagyunk kihagyni. A Niod Neck Elasticity kifejezetten ezen a problémán segít. Peptidekben, keringést segítő összetevőkben és vízmegkötőkben gazdag technológiáival növelni a bőr rugalmasságát, és fiatalosabbá teszi a nyaki területeket.

NIOD Neck Elasticity Catalyst, nyakfeszesítés, nyakápolás, anti-aging, rúzs és más

NIOD Neck Elasticity Catalyst
Speciális, bemasszírozandó balzsam a feszességét vesztő nyak és az áll alsó részének az ápolására.

– Elasztint támogató technológiái fokozzák a bőr rugalmasságát
– Sejtszinten ható peptidtechnológiái segítik az egészséges bőrműködést
– Javítja a keringést, így élénkebbé teszi a bőrt
– Növeli a bőr vízmegtartó képességét és viszkoelasztikusságát
– 10-20 másodpercen át masszírozd a bőrbe, napi 1-2 alkalommal
– 100%-ban illat- és színezékmentes
– Állatokon nem tesztelték

A termékben számos különleges technológiát és összetevőt alkalmaztak: többek közt olyan rugalmasság-fokozó összetevőket, melyek az elasztinre hatnak, a sejteket energetizáló antioxidánsokat, az elasztint lebontó enzimek működését akadályozó technológiát, peptidtechnológiát, mely segíti a kollagéntermelést és bőrtömörséget fokozó technológiákat. Emellet koffein, kernitin és keserű gyömbér tartalmaba keringést segíti, így a bőr frissebbnek hat, a benne található hialuronsav pedig alápárnázza a bőrt.

S hogy érzésre milyen? 

Különleges balzsam állagának és összetételének köszönhetően olyan jó érzés a nyak bőrének, mintha selyemsálba burkolnánk. A Neck Elasticity Catalist tesztelését el is kezdtem, és ígérem, beszámolok róla!

NIOD NYAKFESZESÍTŐ: EGY SELYEMSÁL ÉRINTÉSE
4.8 (96%) 5 votes

Kapcsolódó bejegyzések