Post Image

NÉZZÜNK SZEMBE SZEMKÖRNYÉKÜNK ÁLLAPOTÁVAL!

Rúzs & Más / 2017-07-25

A szemkörnyék az egyik legtöbbet dolgozó területe az arcnak: a szem naponta átlagosan 10 000-szer pislog! Ezen a mindennapos terhelésen túl a szemkörnyék bőre rendkívül érzékeny a napsütésre és az UV-sugárzással összefüggő károsodásokra, mert nagyon vékony. Emiatt pedig ez az egyik terület, ahol az öregedés jelei elsőként megjelennek. A szemkörnyék területén a bőr 3 -5-ször vékonyabb, mint az arc többi részén. Egyáltalán nem rendelkezik saját zsírsejtekkel, ami miatt gyorsabban veszít teltségéből, tömörségéből, mint az arc többi része.
Hogy mindez mit jelent? A szemek körüli bőr érzékenyebb és hajlamosabb a külső tényezők általi igénybevételre. Mivel a szemkörnyéknek az archoz képest más szükségletei vannak, érdemes speciális készítményeket választani, amelyeket ennek az érzékeny területnek a különleges igényeire fejlesztettek ki.

Új: IDÉALIA Szemkörnyékápoló a fáradtság jelei ellen

A megújult Vichy Idéalia a fakó bőrnek energiát ad
Az édesgyökér-kivonattal, koffeinnel és Vichy Termálvízzel gazdagított összetétel ragyogást ad a szemkörnyéknek a kipihent megjelenésért. Segít csökkenteni a fáradtság jeleinek, a sötét karikáknak és kisebb ráncoknak a megjelenését.
Ára: 7099 Ft/ 15 ml

Új, illatanyag-mentes SLOW ÂGE Szemkörnyékápoló

Vichy Slow Age szemránckrém

A bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen
Az antioxidáns, probiotikus bifidusznak, a ginkgo bilobának és az energizáló koffeinnek köszönhetően korrigálja az öregedés már látható jeleit (szem alatti karikák, szarkalábak) és védi a szemkörnyéket a külső hatásoktól. A szemkörnyék hidratáltabb és üdébb lesz.
Ára: 6599 Ft/ 15 ml

LIFTACTIV SUPREME Szemkörnyékápoló

Vichy Liftactiv Szemránckrém
Segít simítani a ráncokat, feszesíteni a szemhéjat és csökkenteni a szem alatti táskákat, sötét karikákat. Rhamnose – egy 100%-osan természetes növényi cukor – segítségével nyugtat és segít mérsékelni az öregedés látható jeleit, a vadgesztenye-kivonat pedig csökkenti és nyugtatja a szem alatti karikákat és a püffedtség érzetét.
Ára: 7099 Ft/ 15 ml

NEOVADIOL Száj- és szemkörnyékápoló

Vichy Neovadiol Contour
A száj- és szemkörnyék feszesség-vesztése, illetve ráncok ellen. Segít újjárajzolni a mosolyt és megemelni a tekintetet. A száj- és a szemkörnyéki bőr simábbnak tűnhet. A gazdag, sűrű krém a bőrön üde, nem zsíros géllé változik az optimális komfortérzet érdekében.
Ára: 7399 Ft/ 15 ml

NÉZZÜNK SZEMBE SZEMKÖRNYÉKÜNK ÁLLAPOTÁVAL!
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések