Post Image

NEW YORK CITY MÁR KIVIRÁGZOTT!

Rúzs & Más / 2018-01-16

Nagy öröm télvíz idején beszámolni a tavasz első hírnökeiről! Színes virágok a Central Parkban, harsogóan zöld fák – New York életre kel tavasszal, ahogy a DKNY Be Delicious illatok is. A telet maga mögött hagyva élvezzük a város izgalmas, lüktető energiáját!

A Be Delicious Flower Pop a Donna Karan New York három illatból álló limitált kollekciója. Városi, tavaszi történet, figyelemfelkeltő és egyedi, virágos grafikával az üvegen és a dobozon. A három illat a DKNY Be Delicious termékcsalád üdítő variánsai, azok számára, akik stílusosan várják a városi tavaszt.

BLUE POP
Vibráló virágos-gyümölcsös illat friss áfonyával, gardéniába és pézsmába burkolózva – a bátor DKNY lánynak, aki nem fogadja el a nemet válaszként!
Fejjegy: bergamot, áfonya, Cassis,
Szívjegy: gardénia, Ylang virág kivonat, jázmin kivonat
Alapjegy: szantálfa, pézsma, vanília

PINK POP
Kacér virágos- gourmand illat egy csokor függőséget okozó gyümölccsel, fával és egy kis pralinéval – a DKNY lánynak, aki szeret a figyelem középpontjában lenni!
Fejjegy: szilva, nektarin, mandarin
Szívjegy: jázmin kivonat, őszi barack, frangipáni
Alapjegy: szantálfa, ámbra, pézsma, praliné

VIOLET POP
A színes virágos-gyümölcsös illat ibolya levél és florencei nőszirom kivonattal – a vidám, kacér DKNY lánynak, aki szeret a pillanatnak élni!
Fejjegy: bergamot, galbánum olaj, alma
Szívjegy: neroli, magnólia, ibolya levél kivonat
Alapjegy: pacsuli, flórenci nőszirom

Kizárólag a Marionnaud Parfümériákban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 18 000 Ft/ 50 ml

NEW YORK CITY MÁR KIVIRÁGZOTT!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések