Post Image

NEON INSPIRÁCIÓ A NYÁR MEGHOSSZABBÍTÁSÁRA

Rúzs & Más / 2018-09-13

A neon sminktrendbe lépten-nyomon belebotlunk, ha a világhálón rákeresünk a menő sminkekre. Ha már az időjárás ilyen kegyes hozzánk, a nyári hangulatot megőrizhetjük a sminkünk hangulatában is: lépjünk be a merész és ragyogó elektro-smink világába! Felvillan az intenzív szemceruza vonal, akár egy fehér neon villanása és remekül passzol a színes körmökhöz is. Engedjük, hogy a városi éjszaka fényei inspiráljanak!

Miss Sporty, Electro, neon, summer, rúzs és más

Miss Sporty Electro: a fény vonalai

A neon szemsmink titka a két, majdnem fekete és majdnem fehér tusvonal, egymás mellé húzva. Az egyik sötét és éles, a másik világosabb – holografikus árnyalat, amely olyan, mintha megvilágítaná a sötétebb színt. A 4 új színárnyalattal könnyedén kialakíthatod neon stílusodat. A WONDER Black & White szemceruzával egyszerűen húzhatsz pontos vonalat – kétféle világos és kétféle sötét érhető el belőle. Válaszd ki a kedvenc kombinációidat: a sötétebb árnyalat határozza meg a világosat is, amely szinte felvillan mellette.

Ezek a világos holografikus árnyalatok…

#200 Holo Pink – Candy gleam
#400 Holo Blue – Pale sky

Miss Sporty Electric, neon, wonder, rúzs és más

és a sötétek …

#250 Dark Purple – Great grape
#450 Dark Blue – Midnight

Miss Sporty Electric, neon, wonder, rúzs és más

Így használd:

Kezdd a sötétebb árnyalattal és alkoss vele merész, grafikai formát! Ezután vidd fel mellé a világos & holografikus színt! Majd léphetsz még egyet előre és kísérletezhetsz a kétféle árnyalat keverésével, a vagány ombre stílussal.

Vigyél fényt a körmödre is!

Dobd fel körmeidet is a hatféle új, “elektro” árnyalatú LASTING COLOUR körömlakkal! Ezek a káprázatos színek egyetlen ecsetvonással életre kelnek minden ujjadon, köszönhetően a jumbo ecset méretének és akár tíz napig is kitartanak, nem beszélve szuper extra ragyogásukról. Adj tartós fedést is és még több fényt a körmeidnek a DISCOTECH fedőlakkal!

Miss Sporty Electric, neon, lasting finish, rúzs és más

 

NEON INSPIRÁCIÓ A NYÁR MEGHOSSZABBÍTÁSÁRA
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések