Post Image

NEM KELL, HOGY KISZÁRÍTSA A BŐRT A GYAKORI TUSOLÁS!

Rúzs & Más / 2018-08-17

Még tombol a nyár, a strandolás és a fesztiválok, és biztos sokan azt is elhatározták, hogy ősszel is úszni, kerékpározni, kirándulni fognak. Ilyenkor akár napjában többször is a zuhany alatt kötünk ki, ami viszont a legellenállóbb bőrt is kikezdi, szárítja! Ha tehát gyakran leizzadunk, majd fürdünk, tusolunk, nem mindegy, milyen készítményeket használunk.

A bőrnyugtató hatású Lipikar tusfürdő gél La Roche-Posay termálvízzel remek választás, lepirult bőr esetén is. Szappanmentes, nem borítja fel a bőr fiziológiai pH-értékét. Arcra, sőt hajra is lehet használni! Ha ezután még Lipikar testápolóval is leápoljuk bőrünket,  biztosan nem fog kiszáradni, lehámlani, válogatott hatóanyagai – 10% shea vaj, 3% cold cream, gyulladásgátló niacinamid – alaposan hidratálják és kényeztetik a bőrt. Illatanyagmentes formula.

Egy hosszú, strandolással, túrázással vagy fesztiválozással szabadban töltött nap után se feledkezzünk meg a bőrápolásáról!

A La Roche-Posay kétlépéses  bőrápolásával enyhíthető a kellemetlen feszítő érzés és a bőrpír!

LIPIKAR GEL LAVANT – Bőrnyugtató hatású tusfürdő gél La Roche-Posay termálvízzel

La Roche-Posay Lipikar tusfürdő

– Lágy és krémes textúrájú habzó gél, amely nem borítja fel a bőr fiziológiai pH-értékét. Szappanmentes.
– Kíméletes formulája miatt arcra és testre egyaránt ideális.
– Akár hajat is lehet mosni vele. Finom, diszkrét illattal.

1.lépés:
Használjuk a tusfürdő gélt, amely nyugtatja és hűsíti a bőrt. Gyengéden masszírozuk át a nedves bőrt, majd öblítsük le. Ajánlott fogyasztói ára: 3 299 Ft/400 ml

2. lépésként
Használjuk a LIPIKAR LAIT testápolót, amely hosszantartóan hidratálja a bőrt.

LIPIKAR LAIT lipidpótló testápoló tej 

La Roche-POsay Lipikar Lait testápoló tej, rúzs és más

A Lipikar Lait testápoló tej hosszantartó hidratáltságot nyújt a felhevült bőrnek. Azonnal felszívódik, és segít megerősíteni a bőr védekezőképességét. Formulája glicerinben és niacinamidban (gyulladás- és irritáció gátló) gazdag, emellett 10% shea vajat tartalmaz. La Roche-Posay termálvízzel nyugtatja a bőrt. 3% cold creammel a még hosszabban tartó hidratáló és bőrtápláló hatásért tetőtől talpig. Ajánlott fogyasztói ára: 3 899 Ft/200 ml, 4 999 Ft/400 ml

NEM KELL, HOGY KISZÁRÍTSA A BŐRT A GYAKORI TUSOLÁS!
4 (80%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések