Post Image

NEM FOGSZ HINNI A SZEMEDNEK, PEDIG TÉNYLEG IGAZ!

Rúzs & Más / 2018-04-25

Egy kedves ismerősömmel hosszabb idő után találkoztam. Nem lehetett nem észrevenni a hatalmas pilláit, ezért egyből meg is dicsértem: “Mekkorák a pilláid – én még sosem láttam ilyen természetes műszempillákat!”, “Azért, mert a sajátom!” mondta mosolyogva Kinga. “Ez meg hogy létezik?” – kérdeztem, ő pedig elárulta!

Kinga titka

Pár héttel korábban betért egy patikába, ahol meglátta a szempillanövesztő  Long 4 Lashes szérumot. Gondolta, egy próbát megér, hátha… 3 héttel később már szinte a szemöldökét verdesték a pillái. Ezek után természetesen én is rohantam beszerezni egyet, használtam 3 héten át (napi egyszer), gondoltam lecsekkolom egy előtte-utána fotóval és alig hittem a saját szememnek! Akiknek bizonyíték kell és nem ígéret – ez a változás magáért beszél!

Long 4 lashes szempillanövesztő szérum, rúzs és más

Csupán 3 hét használat után! Mi lesz 6 hónap múlva??

A Long for Lashes szempillanövesztő szérum megtartja ígéretét, méghozzá igen gyorsan: megvastagítja és erősíti a szempillákat, valamint láthatóan javítja azok állapotát. Egyedi hatóanyag-összetételével serkenti a szempilla-növekedést. Hialuronsav tartalma hidratálja és simává varázsolja a pillákat, míg a B5 provitamin a szempillába hatolva javítja annak szerkezetét, s ezáltal erősíti, rugalmasabbá és ragyogóbbá teszi. Az allantoin megakadályozza az irritáció és a bőrpír kialakulását. A különleges hatóanyag aktívan stimulálja a szempillák növekedését teljes életciklusuk alatt!
A Long 4 Lashes használata:

Csupán egyetlen ecsetvonásra van szükség! Egyetlen adag elég a teljes, 6 hónapos kezeléshez (a maximális hatás elérése érdekében a teljes, 6 hónapos kezelésre szükség van)!
A puha ecset használatával a szérum tökéletesen felvihető a pillák vonalához. Tiszta, száraz bőrön alkalmazva egyetlen simítással vigyük fel a felső szemhéjra, közvetlenül a szempillavonal mentén. A látványos eredmény érdekében a kezelést ismételjük meg minden este. Ügyeljünk rá, hogy ne kerüljön a szemhéj belső részébe, illetve az alsó szempillavonalra. Az eredményt már 3 hét után tapasztalhatjuk! 6 hónap rendszeres használat után szempillák lenyűgözően hosszúak és dúsak lesznek!

Kiknek ajánlják a Long 4 Lashes szérumot?

akik igézően hosszú szempillákra vágynak
akik vastagabb és erősebb szempillákat szeretnének
akik elégedetlenek szempilláik állapotával
akiknek elvékonyodott, ritkás szempilláik vannak
akik elvesztették természetes szempilláikat

A Long 4 Lashes pozitív hatásai klinikailag bizonyítottak:

a szempilla hosszára és vastagságára
a szempilla mennyiségére
a szempilla állapotára és erősségére
a szempilla természetes, ragyogó színére

A Long 4 Lashes-t biztonságosan alkalmazhatják:

a kontaktlencsét viselők
meghosszabbított és dúsított szempillán
a tartós sminket viselők
mindazok, akiknek a szempillája hennával festett
kemoterápiás kezelést követően

Annak érdekében, hogy szempilláink a kezelés befejezése után is látványosan dúsak maradjanak, a szérum használata a továbbiakban is javasolt heti 3-4 alkalommal!

A 4 Long Lashes kozmetikumok speciális kozmetikai ápolást kínálnak a bőr, szempilla, szemöldök és haj számára. Az innovatív hatóanyag-rendszer maximálisan támogatja a regenerálást és az egészséges megjelenést. Az egyes termékek egyedülálló formulái bőrgyógyászatilag teszteltek , allergológusok, és szemkozmetikumoknál szemorvosok felügyelete mellett készültek. A Long 4 Lashes márka a legmodernebb kozmetikai kutatásra és alkalmazásra alapoz, amely megszünteti olyan kellemetlen problémák okait, mint például a túlzott haj- és szempilla-hullás, a szemöldök-ritkulás, vagy a bőrszennyeződés. A szérumok a hatóanyagok magas koncentrációjú képleteit tartalmazzák, amelyek aktív módon hatnak a alkalmazási helyekre.

Long 4 lashes szempillanövesztő szérum, rúzs és más

NEM FOGSZ HINNI A SZEMEDNEK, PEDIG TÉNYLEG IGAZ!
4.6 (92.5%) 8 votes

Kapcsolódó bejegyzések