Post Image

NE LÉGY UNALMAS: ITT A CRAZY LOOK!

Rúzs & Más / 2017-12-22

Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas légy! Most felejtsd el a természetes sminket, és próbálj ki valami igazán ŐRÜLT dolgot! Valami szokatlant, egyedit és felejthetetlent. Az új Miss Sporty kollekcióban mindent megtalálsz ahhoz, hogy a sminked minden tekintetet magára vonzzon. Itt a lehetőség, hogy végre magadon is kipróbáld a kifutókon és az Instagramon látott izgalmas sminkeket. Próbáld ki a Crazy Look Kollekció darabjait és alkosd meg a saját verziódat. Ne várj tovább!

Crazy Smoky! szemhéjszínező ceruza

Ennél egyszerűbben nem is varázsolhatnál füstös szemeket! Semmi erőfeszítés, nagyszerű eredmény, akárhányszor csak ezt a csodás, vastag szemceruza és szemhéjceruza kombinációját választod. Felejtsd el az órákig tartó pepecselést – pár perc, és a füstös szemek mennyországában érezheted magad!

Miss Sporty Crazy Look

1. Használd az intenzív színt a szemhéjadon, kis mozdulatokkal fesd be az egész felületet, vagy húzz egy vastag vonalat a felső szempillasor tövéhez. Ez annyira egyszerű!
2. Fordíts egyet a ceruzán, használd a puha szivacsot, és satírozd el a színt.

A ceruza erősen pigmentált, az intenzív színek segítségével könnyedén merész, erőteljes sminket készíthetsz, ami egész éjjel kitart – akár 9 órán át. Ezzel a szuper ceruzával végre olyan felejthetetlen lesz a megjelenésed, amilyenre mindig is vágytál!

A fekete az örök klasszikus persze. De ez csak a kezdet! Az új ceruza egy teljesen új világot tár fel a füstös szemek birodalmában. 5 csodás árnyalat közül választhatsz. Édesen dekadens barna, egy cool és modern szürke, a nude taupe egy igazi kedvenc a kifutókról és egy lágy halvány rózsaszín.

Crazy Look! szempillaspirál

Egy őrült partin a túlzás lesz a legjobb és a legszebb, erről gondoskodik ez a szempillaspirál is, hiszen hihetetlen volument ad a szempilláidnak! Gyönyörű fekete színnel vonja be a szempilláidat, ezáltal nem csak a tekinteted, de az egész arcod is sokkal nyitottabbá, boldogabbá válik. A használata is könnyű.

Miss Sporty Crazy Look

A Crazy Look! szempillaspirál könnyedén növeli meg a szempillád a természetes hosszúságát, a vastagságát pedig akár a többszörösére is! A hiper-pigmentált csomósodás mentes formula gondoskodik a csodás pillákról. De nem csak az összetétel különleges: a CRAZY STAR kefe kialakítása a maximális drámai hatáshoz készült. Minden egyes szempillát elér, felül és alul is.

Crazy Look! szemhéjtus

Egyetlen őrült parti megjelenés sem lehet teljes tusvonal nélkül – ezzel a szuper precíz, hegyes végű tussal és a gyönyörű, telített fekete színnel csodás hangsúlyt adhatsz a szemeidnek. Tökéletes segítség, abban, hogy elkészítsd a szezon legcsábítóbb sminkjét, a pöttyözős technikát.
Ahogy megjelent a kifutókon – rengeteg modell, sztár is viselni kezdte ez a vagány sminket: egy pötty pontosan a pupilla alá, és kész is a legkönnyebb verzió. De ha különösen kreatívnak érzed magad, használd a tus fejét úgy, hogy egy pöttyözött pontsort húzol az alsó szempillasor alá. Annyira menő, egyedi, és totálisan őrült.

Miss Sporty Crazy Look

Ez még nem minden! A tusnak van egy titkos felhasználási módja is…. Használd úgy, min egy tetováló tollat! Alkoss kreatívan, és készíts el mindent, amit valaha is a testedre álmodtál. A telt, fényes fekete szín segítségével teljesen igazinak tűnik majd, ráadásul akár 12 órán át tart!

My BFF Matte ajakrúzs

A vad bulik erőteljes, hangsúlyos ajkakat kívánnak és a BFF Matt Ajakrúzs telt színei pontosan az a kis pluszt adják, ami ehhez kell. 5 szuper matt árnyalat, amit a kifutók ihlettek, nem kenődik és nem szárítja ki az ajkaid. Kényelmes viselet, és órákon át csodásan tündökölsz majd!

Miss Sporty My BFF

Crazy Glitter! fedőlakk

Ha egy különleges estén se viselhetsz csillámokat, akkor mikor? Mentsd meg a körmeid attól, hogy hétköznapiak legyenek, és adj nekik egy kis ragyogást, ez amúgy is minden parti alapvető kelléke. Válassz bármilyen színt, a csillámos, négyféle fedőlakk buli formába hozza a körmeid. Ezüst, arany, bájos pasztell rózsaszín vagy kék – egyszerre cuki és vagány!

Miss Sporty Crazy Look

 

NE LÉGY UNALMAS: ITT A CRAZY LOOK!
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések