Post Image

NE HAGYD SZOMJAZNI A BŐRÖD!

Rúzs & Más / 2018-07-12

Tudtad, hogy a bőrünkön át naponta 0,5 l vizet veszítünk?
Tudtad, hogy 1 óra futás alatt ennek akár 3-szorosát is elveszíthetjük?
Tudtad, hogy a repülőn szinte ugyanolyan száraz a levegő, mint a sivatagban?

Bőrünk melegben rengeteg vizet veszít ráadásul ha szomjazunk, akkor a szervezetünk elsőként a bőrből vonja el a vizet.

Vizet a bőrbe!

Vichy Aqualia Thermal szérum, vízpótlás, rúzs és más

A kívül-belül megújult Aqualia Thermal hidratáló szérum bármilyen arckrém alá, vagy önmagában is használható. 30 ml-es méretével nálad lehet sportolás közben, a repülőn, az irodában… Használata után a bőr intenzíven hidratált és felüdült lesz, a finom vonalak kevésbé láthatóak.

Nagyon könnyű, friss textúráját minden bőrtípus értékelni fogja! Mivel hipoallergén – bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelték -, még érzékeny bőrűek is használhatják. Ami még ennél is jobb hír: 97%-ban természetes eredetű hatóanyagot tartalmaz. Legfőbb hatóanyagai az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz, a növényi cukor és a növényi hialuronsav. Hatásmechanizmusa a sportolók által belső hidratálásra használt izotóniás oldatokéra hasonlít.

Vichy Termálvíz
A francia vulkánok területén született. Természetes összetevő, amely 15 nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. Erősíti a bőr ellenállóképeségét a külső hatások ellen.

Mannóz (növényi cukor)
Bükkből vagy juharból vonják ki. Természetes vízmegtartó hatású. Erősíti a sejtkohéziót a transzepidermális vízveszteség csökkentése érdekében.

Hialuronsav
A búza erjesztésével előállított nagy molekulájú hialuronsav vízmegkötő védőréteget hoz létre a bőr felszínén, ami azonnali teltséget ad a bőrnek.

FONTOS hogy rendszeresen pótold a vizet belülről is, hogy szervezeted ne a bőrből vonja el!

Ajánlott fogyasztói ára 7 299 Ft

NE HAGYD SZOMJAZNI A BŐRÖD!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések