Post Image

MOZDULJUNK KI A SZABADBA, DE CSAKIS KÉNYELMESEN!

Rúzs & Más / 2017-04-19

Bár a tavasz látszólag visszavonulót fújt, már csak napjai vannak hátra a hűvös időnek! Bátran  tehetjük  fel  a  kérdést magunkban:  merre induljunk  a hétvégén?  Segítünk kitalálniÍ! Íme 4 program, hogy ne otthon találjon a szombat-vasárnap!

1. Irány a zöld!
Kirándulni  vágyók és  a  túrázás  szerelmesei  már  izgatottan  nézik  az  időjárás jelentést, várva a következő hétvégét, amikor már megfelelőek a körülmények egy hosszabb sétához a közeli ösvényeken. Budapesten is rengeteg gyalogút található, ami kacskaringósan vezet végig az erdőben és megdöbbentően szép kilátással kecsegtet. Ilyen például a Kis és Nagy- Hárs-hegyi kilátó és a Rupp hegy.

kirándulás

2. Belvárosi körtúra
Annak  sem  kell ám  otthon ülnie,  aki  kevésbé  szimpatizál  a  természetben  túrázás  gondolatával. Egy  finom kávé  a Duna parton, egy izgalmas  shopping a Váci utcában, hazai vagy nemzetközi finomságok  kóstolása valamelyik belvárosi piac csarnokban.  Számtalan  lehetőséggel csábít  a  város,  csak  a  kényelmes öltözet és komfortos cipő kell. Fedezzük fel Budapestet úgy, mintha csak külföldön volnánk!

Séta

3. Legyen tánc!
A téli hónapok alatt mélyen eldugott magassarkúk ideje elérkezett! Csizmák, bokacsizmák, teli talpú, tűsarkú… a lista impozáns. Habár a szandáloknak kell még várniuk pár hetet, zártabb társaikat már bátran viselhetjük egy-egy bulin. Az örökzöld darabokban magabiztosan vonulhatunk a tavasz-éji partikba, hogy áttáncoljuk az éjszakát.

Tánc

4. Sportos időtöltés
A tavasz megérkeztével a nyár gondolatához is egyre közelebb kerülünk. A friss levegő és napsütés sokakat csábít testmozgásra. Kapjuk elő a  sportcipőket,  fussunk  eleinte  rövidebb szakaszokat, hogy a hetek előre haladtával egyre hosszabb távokat tudjunk a hátunk mögött. A sportolás  nagy előnye a testünk átmozgatása mellett, hogy egyrészt jobb kedvünk lesz tőle, másrészt sokkal jobban ki tudjuk pihenni magunkat és üdébben kelünk, mint egy átlustálkodott nap után, így a hétvégét egy friss hétkezdés követi.

Futás

Bármelyik  program  mellett döntünk, egy biztos, a kényelmetlen lábbeli még a legédesebb pillanatokat is könnyen meg tudja keseríteni. Az ilyen esetek elkerülése érdekében alkotta meg a Scholl a GELACTIV™  talpbetéteket, amelyek  nem csak  kényelmet biztosítanak a lábaknak, de enyhítik a fájdalmakat is.

A talpbetétek mind a női mind a férfi lábak számára tökéletes alátámasztást nyújthatnak nemcsak a mindennapokban, de még sporttolás vagy éppen kemény fizikai munka közben is.

Scholl Gelactiv talpbetétek

Sőt egyes darabok kifejezetten a nőknek lettek kifejlesztve, extrém magas sarkú cipőkhöz, közepesen magas sarkú cipőkhöz, lapos talpú cipőkhöz, illetve nyitott cipőkhöz. Így bármilyen tevékenységhez keresünk talpbetétet, a Scholl termékei  között mindenképpen megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbbet. További információkért látogass el a www.scholl.hu oldalra!

Scholl Gelactiv talpbetétek

MOZDULJUNK KI A SZABADBA, DE CSAKIS KÉNYELMESEN!
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések