Post Image

MINDKETTŐ FŐNÖK, MÉGIS ÖSSZEILLŐ PÁR: BOSS THE SCENT

Rúzs & Más / 2018-03-28

Rabul ejtő, hipnotikus virágillat a sötét oldalról az egyikben, afrodiziákum a másikban: új, izgalmas illatpárral jelentkezett a BOSS Parfumes! A luxus és érzéki BOSS THE SCENT PARFUM EDITION illatok kölcsönös vonzalmat ébresztenek a BOSS férfi és nő között, amint az illatok komplexitása és ereje kibontakozik.

A két elragadó új illat összefoglalja a BOSS esztétika modernitását és időtlenségét. Az érzések kezdeti ébredésétől, a rejtett mélységek felfedezéséig a két szakértelemmel készített illat egyre jobban felfedi hihetetlen erejét, amint közelebb kerülünk hozzájuk. A Boss The Scent Parfum Edition For Him és For Her mámorító illatjegyekkel indít, melyeket azután a parfümkészítés legértékesebb természetes összetevői csak fokoznak.

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION FOR HIM

Boss The Scent Edition parfume, illatpár, rúzs és más

A Boss The Scent Parfum Edition For Him valódi mestermunka! Mély és határozott illat. A gyömbér friss és fűszeres illatjegyeivel indít, ami a kirobbanó energia ígéretét hordozza magában. A szívillatban az afrodiziákumként számon tartott, Dél-Afrikából származó maninka gyümölcsöt az íriszgyökér kivonata egészíti ki, amely igazán elegánssá teszi az összekeveredő illatjegyeket. Az írisz virág gyökeréből származó alapanyag, mámorító vonzerejéről ismert, amely a parfümkészítés egyik legértékesebb összetevőjévé teszi a világon. Az alapillatban a pacsuli olaj uralja az illat gazdagságát és játszik össze a bőrillattal intenzív és füstös fa jelleget adva, melegséggel és titokzatossággal árasztva el a bódító illatot. (Parfum 100ML – 37.590 Ft)

BOSS THE SCENT PARFUM EDITION FOR HER

Boss The Scent Edition parfume, illatpár, rúzs és más
A Boss nőt az egyenlők kifinomult játékában való részvételre invitálva, a The Scent Parfum Edition For Her egy fényűző illat, amely elbódítja az érzékeket. A mézédes őszibarack gyümölcsös jegyeivel indítva, az illat édes csalogatásával csáberőt sugároz. Az illat mély és érzéki magjában a rabul ejtő Osmanthus Absolute található, amely egy igen ritka nyersanyag, és az illatcserje virágának rejtett sötét oldalát mutatja meg. Eközben a Cistus Absolute (szuhar) fokozza a pörkölt kakaóbab illatát az alapillatban, érzéki balzsamos keretet biztosítva az illatnak, mely meleg eleganciát sugároz. (Parfum 50ML – 31.590Ft)

LUXUSKIVITELŰ CSOMAGOLÁS
A férfias flakon elegáns matt feketében pompázik, fényes fekete ketrecbe foglalva, mintha magába zárná a csábítás szellemét, mielőtt az szabadjára engedné dinamikus erejét. A női flakon sokban hasonlít a férfi változatra, de annak fényes vonalai gyémánt alakzatban felfelé futnak, és a kecses kupak egy csipetnyi nőiességet ad az ikonikus BOSS mandzsettagombhoz. Mindkét illat fekete dobozban kerül forgalomba, amelyeken a flakonok körvonala és a BOSS logó dombornyomata látható – a női változaton arany színben, a férfin pedig ezüstben -, így a Boss The Scent Parfum Edition a tökéletes csábító ajándék szerelmeseknek.

Boss The Scent Limited, illatpár, rúzs és más

Megvásárolható: Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban
Ismerd meg közelebbről a THE SCENT erejét a fragrances.hugoboss.com oldalon!

MINDKETTŐ FŐNÖK, MÉGIS ÖSSZEILLŐ PÁR: BOSS THE SCENT
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések