Post Image

FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL

Rúzs & Más / 2017-08-01

Az esztétikai kezelések jövőjét a legjobban bevált módszerek továbbfejlesztése mellett a különféle hatékony technológiák ötvözése jelenti.
A jövő pedig már el is érkezett a Maximus TriLipo kezelések formájában, melyek a nem invazív alakformálás és bőrfeszesítés legfejlettebb megoldását képviselik! A kezelőfej három vagy több elektródája fókuszált rádiófrekvencia energiáját közvetíti a bőr mélyebb rétegeibe és eközben izomaktivitással kombinálja a kezelést.
A vadonatúj készülék azonnal látható eredményeket, hosszan tartó hatást, a kezelés során kellemes érzetet, villámgyors eljárást ígér – legyen szó az arcbőr megfiatalításáról, ráncsimításról, a toka eltüntetéséről, alakformálásról, cellulit vagy striák leküzdéséről.

Maximus Trilipo kezelés

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia felmelegíti a bőrt és kollagén összehúzódást vált ki. Ez az összehúzódás az oka a bőr azonnali feszesedésének és a jobb textúrának. Ezzel párhuzamosan a melegítés stimulálja a fibroblaszt sejteket az új kollagén előállítására. Ez a kollagén gondoskodik a bőr megújult feszességéről és rugalmasságáról, enyhülnek a felszíni és mélyebb ráncok, halványulnak a hegek.
Emellett a TriLipo Dynamic Muscle Activation (dinamikus izomaktiválás) technológiája a bőr alatti izmokat ingerli és tonizálja, ami elősegíti a kontúrok határozottabbá válását.
Testkezelés esetén a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása.

A pácienseink nagyon elégedettek az azonnali és hosszabb távú eredményekkel és hálásak azért, hogy a kezelések ennyire gyorsak és kellemesek! Észrevehető változás már az első kezelésnél bekövetkezik, azonban az optimális eredményekhez kezelőkúra igénybevételét javasoljuk.” – osztja meg a tapasztalatait Bolgár-Horváth Zsanett, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ vezetője – „Számomra nagy öröm, hogy hazánkban elsőként kezelhetünk a Maximus géppel.

Maximus Trilipo kezelés

A TriLipo további nagy előnye, hogy nem borítja fel az időbeosztásunkat – a mindössze 20-30 perces, teljesen biztonságos és fájdalommentes kezelést követően rögtön visszatérhetünk mindennapi tevékenységeinkhez.
Az elért eredmények megtartásához néhány havonta érdemes egy-egy fenntartó kezelést végeztetni. Mint minden esztétikai kezelésnél, a TriLipo esetében is igaz, hogy a legjobb eredmény érdekében egészséges étrend és életmód követése javasolt. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Mentés

Mentés

FORMÁS ALAK, FESZES BŐR MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
4.6 (92%) 5 votes

Kapcsolódó bejegyzések