Post Image

VOLCASMIC: EGY KÜLÖNLEGES ÁLLAGÚ MATTÍTÓ BALZSAM

Rúzs & Más / 2017-10-27

A GLAMGLOW újdonsága, a Volcasmic Matte Glow Moisturizer egy merőben szokatlan textúrájú arcápoló, különösen a zsírosodásra hajlamos bőrűek számára. A folyékony emulziókhoz, habkönnyű gél-krémekhez szokott felhasználónak furcsa lesz a szilárd balzsam, de az általa elért matt ragyogás, intenzív hidratálás, táplálás, puhaság és rugalmasság azonnal meggyőz.

GlamGlow Volcasmic Matte Glow Moisturizer
A GlamGlow Volcasmic Matte Glow Moisturizer egy préselt vizes balzsam, mely a bőrt táplálékkal és nedvességgel ölti fel, ragyogó bőrfelszínt biztosítva. A vulkanikus ásványok úgy viselkednek, mint a mikroszkópikus szivacsok, melyek segítenek a felesleges faggyút összegyűjteni, ezáltal azonnal sima és szexi bőrt varázsolnak. Használatával a bőr nem fénylik, csak ragyog!

Hatóanyagai:
TEAOXI®COMPLEX: A körte, koktélparadicsom levél, téli mályvavirág koktélja segít a mélyhidratálásban, a bőr megújításában és a bőr védőrétegének a helyreállításában.
VULKANIKUS ÁSVÁNYOK: Abszorbens hatású ásványok, amelyek mikroszkopikus szivacsokként működnek, hogy segítsenek felszívni a bőrfelszínen lévő felesleges faggyút.

GlamGlow Volcasmic Matte Glow Moisturizer

Használata:
Vigyük fel a megtisztított arcra és nyakra reggel és este.
Remekül működik az alapozóval: vigyünk fel vékony rétegben a VOLCASMIC™ MATTE GLOW MOISTURIZER-ből a kézfejünkre. Vigyünk fel egy folyékony alapozót arra a részre ahova nem tettünk a krémből, majd oda is ahova a VOLCASMIC™ hidratálóból tettünk. Megfigyelhetjük, hogy a VOLCASMIC nemcsak hidratál, de megakadályozza az alapozó kifényesedését is!
Tökéletes párost alkot a GlamGlow Supercleanse tisztítóval!

VOLCASMIC: EGY KÜLÖNLEGES ÁLLAGÚ MATTÍTÓ BALZSAM
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések