Post Image

MÁGIKUS PILLANTÁS VARÁZSÜTÉSRE

Rúzs & Más / 2018-04-03

Sűrű, hosszú, mélyfekete pillákat, de gyorsan! – így hangzana, ha reggelente megrendelhetnénk az aznapi sminket. Mivel azonban ebben a dologban magunkra vagyunk utalva, olyan sminkeszközöket keresünk, amelyekkel minimalizálhatjuk a ráfordított időt és maximalizálhatjuk az eredményt. A Max Factor újdonsága, a Dark Magic Szempillaspirál éppen ilyen: látványosan dúsít, varázsütésre. Drámaian sötét, dús szempilláinkat estig élvezhetjük a nem-maszatolódó, gyorsan eloszló formulának köszönhetően, amely egész nap tartó intenzitást nyújt.

A MÁGIKUS FORMULA
A Max Factor Dark Magic Szempillaspirál másodpercek alatt egyenletesen vonja be a szempillákat, köszönhetően a víz és a természetes viaszok valamint pigmentek 2:1 arányának. Az összetételben található speciális viasz, amely napraforgóolajat is tartalmaz, vastagabbnak látszó szempillákat, és mélységet ad. A pillák két rétegben is puhák maradnak!

AZ UJJAINKHOZ  TERVEZVE
A szempillaspirál szokatlan, oldalról elkeskenyedő formája, gumis, rovátkolt anyaga biztos fogást biztosít! A puha, ergonomikus kialakításnak köszönhetően olyan érzékeny és precíz, hogy valóban megkönnyíti a felvitelt.

WAVE ACTION KEFE
A Dark Magic Szempillaspirál wave action keféjét arra tervezték, hogy a festéket egyenletesen osszlassa el a pillák között, a sötét, látványos és ultragyors eredményért, szétágazó hegye segítségével pedig minden egyes szempillát elér.

Max Factor Dark Magic szempillaspirál, rúzs és más

A Max Factor sminkmesterei szerint:
“A Dark Magic Szempillaspirál tökéletes a mindig mozgásban levő elfoglalt nőknek, akiknek olyan szempillaspirál kell, amely teljesítményében és tartósságában minden esetben megbízhatnak. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az ujjaid közé, így nem csúszkál. Hihetetlenül gyorsan szárad, ezért az elkenődés miatt sem kell aggódnod. Egy valódi titkos varázseszköz, amely egyetlen nő sminktáskájából sem hiányozhat.”

A Max Factor Dark Magic Szempillaspirál javasolt fogyasztói ára 4699 Ft.

RÚZS és MÁS TIPP: vidd fel kétszer a még ütősebb eredményért! (A két felvitel közt hagyd megszáradni.)

Max Factor Dark Magic szempillaspirál, rúzs és más

MÁGIKUS PILLANTÁS VARÁZSÜTÉSRE
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések