KÍVÜL-BELÜL MÍTIKUS LUXUS HAJÁPOLÓK

Rúzs & Más / 2016-10-06

Káprázatos fény, bársonyos puhaság és intenzív ápolás – ezek a kulcsszavai a L’Oreal Professionnel luxus hajápoló termékcsaládjának, a Mythic Oil-nak. A mitikus olajrituálék alapjául szolgáló termékcsalád létrejöttét olyan legendás tápláló olajok összevegyítése tette lehetővé, mint az argánolaj, gyapotmag-olaj, lenmagolaj, szőlőmagolaj, avokádómag-olaj. Az illatosító és gyógyító tulajdonságaik miatt magasztalt növényi olajokat már az ősi Egyiptomban, Görögországban és a keleti kultúrákban is gyakran alkalmazták a szépség-rituálék során.

Most az egyiptomi olajszertartások és indiai olajfürdők által ihletetett Mythic Oil hajápoló termékcsalád értékes beltartalmához még méltóbb külső megjelenést kapott. A vékony- és vastagszálú hajra megalkotott hajsamponok, hajöblítők és hajolajak két termékújdonsággal egészültek ki.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil

A Brume Sublimatrice, könnyed hajápoló spray titkos fegyver a hidratált és csodálatosan fényes hajért. A narancsolajnak és a napraforgó kivonatnak, valamint a mikro diffúziónak köszönhetően bárhol és bármikor felfrissíthetjük vele hajunkat. Akár 48 órán át tartó párataszító hatást biztosít. Kistáskában is tökéletesen elfér.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil hővédő krém és könnyű hajápoló spray

A megbabonázó illatú Créme Universelle nagy mennyiségű argán olajat és mandula olajat tartalmazó, hajszárítás előtt használandó, többfunkciós hővédő krém. Mélyen beszívódik a hajszálak belsejébe, intenzív táplálást biztosítva ezzel a hajnak.

BLUME SUBLIMATRICE 90 ml – Max. bruttó fogy. ár: 3.700 Ft
CRÉME UNIVERSELLE 150ml – Max. bruttó fogy. ár: 4.530 Ft

L'Oreal Professionnel Mythic Oil hővédő krém és könnyű hajápoló spray

KÍVÜL-BELÜL MÍTIKUS LUXUS HAJÁPOLÓK
4.5 (90%) 6 votes

Kapcsolódó bejegyzések