Post Image

LÉPJ KI A DIGITÁLIS VILÁGBÓL – A VALÓSÁG IZGALMASABB!

Rúzs & Más / 2018-09-24

A Boss nagysikerű The Scent illatát 2015-ben mutatta be, azóta évente ad ki a márka illatváltozatot belőle. Az idei illatpár a Private Accord nevet kapta, amiről egyből az intimitásra asszociálhatunk – és valóban, két nagyon behízelgő, szívmelengető illatkompozícióról van szó. A mondanivalója pedig zseniális, de még mielőtt bármit elárulnék, nézzétek meg a reklámját:

Ha a szereplők ismerősek voltak, az nem a véletlen műve, hiszen az urat, Jamie Dornan-t, a Szürke 50 árnyalata trilógiából ismerhetjük, a női parfüm arcát, Birgit Kos-t viszont a leghíresebb kifutókról.

De nézzük, mit is üzen nekünk a Boss The Scent Private Accord: lépjünk ki a digitális világból, ahhoz, hogy valódi tapasztalatokat szerezhessünk! A csábítás nem működik a cyber térben! Látás, hallás, tapintás és nem utolsó- sőt, elsősorban szaglás szükségeltetik hozzá! Ezek nélkül nem alakulhat ki a kémia, nem lobbanhat fel a szenvedély lángja. Bár virtuális világban élünk, ahol a monitor mellett ülve ismerkedünk, beszélgetünk és éljük az életünket, azonban az élmény mégsem teljes. Érzékeink csak a való világban képesek másokéval egybefonódni.

A szaglás a legősibb ösztönünk, a tudatalattinkra legmélyebben ható érzékelés. Ha valakinek szeretjük a szagát, őszintén vonzódunk az illetőhöz – fordított esetben nem is tud kialakulni tartós vonzódás. Az illatban rejlő transzcendentális erőt közvetíti a Private Accord illatpár, amely tesz róla, hogy ellenállhatatlan legyen: közös alapjegyük a pörkölt kakaóbab, mely afrodiziákumként is ismert, akárcsak a gyömbér. A női illat alapjegyében a tonkabab szintén ellenállhatatlanul érzéki. 

KÉT FÜGGŐSÉGET OKOZÓ & VÁGYFOKOZÓ ÚJ ILLAT
Az eredeti illatok vágyfokozó verziója, a BOSS THE SCENT Private Accord For Him és For Her meghatározó összetevője a csábító, pörkölt kakaóbab.

BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HIM

Boss The Scent Private Accord, rúzs és más, illatpár, érzéki

A titokzatos kakaó esszencia érzéki jellegének fokozása érdekében Bruno Jovanovic parfümőr az illatot finom mokkával itatta át. A pikáns gyömbér és az egzotikus maninka gyümölcs rabul ejti érzékeinket. A sötét borostyán színben tündöklő, értékes elixírt barna fémkupak zárja üvegbe.

BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD FOR HER

Boss The Scent Private Accord, rúzs és más, illatpár, érzéki

A Louise Turner parfümőr nevével fémjelzett illatba csempészett édes mandarin és az érzékeket elkápráztató osmanthus virág tovább fokozzák a kakaó és az érzéki tonkabab ellenállhatatlan vonzerejét és meleg varázsát. A különleges illatot egy borostyán színátmenetben pompázó üveg rejti magába.

A CSÁBÍTÁS ÖRÖKSÉGE
A BOSS Parfums új víziója a csábításról 2015-ben debütált a BOSS THE SCENT bemutatásakor. A csábítás kétirányú találkozás. Egy utazás, amely egyszerű lépésekkel kezdődik. A nő és a férfi egyre közelebb kerülnek egymáshoz, majd az illat ereje és intenzitása kölcsönös vonzalmat ébreszt bennük. Ez a történet folytatódik a BOSS Parfums új kampányában, amely az új BOSS THE SCENT Private Accord különleges erejét mutatja be. Az illat ellenállhatatlan erővel bír, nem ismer határokat és felébreszti bennünk a vágyat, hogy a való világban kerüljünk közelebb egymáshoz.

Boss The Scent Private Accord, rúzs és más, illatpár, érzéki

AZ ÚJ KAMPÁNY
A kampány üzenetét két rendkívül tehetséges új illatnagykövet, Jamie Dornan és Brigit Kos kelti életre. Drake Doremus kisfilmjében a pár a BOSS férfi és nő szerepét játssza és rendkívül érzéki élmény részesei lesznek. A BOSS THE SCENT Private Accord ereje magával ragadja őket. Amikor először találkoznak, mindketten VR maszkot viselnek. A korlátok ellenére képesek kötődni egymáshoz. Egyre erősödik köztük a fizikai vonzalom. A BOSS THE SCENT Private Accord összekötő hídként segíti átjutásukat a virtuális világból a valóságba. Ahogy érzékeik összefonódnak, még jobban közelednek egymáshoz, majd ráeszmélnek arra, hogy a fizikai érintkezéshez el kell hagyniuk a virtuális valóságot. Az új fejezet részeként a digitális kampány arra ösztönöz bennünket, hogy szakadjunk el a monitortól és bízzuk magunkat érzékeinkre. Gazdagodjunk emlékezetes élményekkel, csábításaink során pedig a virtuális világot ötvözzük a való élettel!

Boss The Scent Private Accord, rúzs és más, illatpár, érzéki

BOSS THE SCENT Private Accord For Him an Eau de Parfum az alábbi kiszerelésekben kapható:
The Scent For Him Private Accord EDT 100ml – 30.590Ft
The Scent For Him Private Accord EDT 50ml – 22.990Ft
The Scent For Him Private Accord EDT 30ml – 19.990Ft

A BOSS THE SCENT Private Accord For Her Eau de Parfum az alábbi kiszerelésekben kapható:
The Scent For Her Private Accord 100ml – 36.990Ft
The Scent For Her Private Accord 50ml – 25.990Ft
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

Boss The Scent Private Accord, rúzs és más, illatpár, érzéki

 

 

LÉPJ KI A DIGITÁLIS VILÁGBÓL – A VALÓSÁG IZGALMASABB!
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések