Post Image

LEMEZBEMUTATÓ KONCERTET AD KIRÁLY VIKTOR

Rúzs & Más / 2017-11-18

Napjaink egyik legnépszerűbb  magyar énekese, Király Viktor december 22-én 20 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait.

Az elmúlt időszakban több tévéműsorban is feltűnő Király Viktor teljes gőzzel készül és fókuszál decemberi nagykoncertjére. A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma. A jóképű énekes karrierje utolérhetetlenül ível felfelé. Kedvessége és profizmusa lenyűgözi a közönségét, színpadi jelenléte, hangja és kisugárzása  utánozhatatlan. A minőség, profizmus, elegancia, trendiség a védjegye.

Király Viktor
Király Viktor év végén megjelenő albumában több múltbéli emléket is feldolgoz gyerekkoráról illetve a szerelemről.
„Olyan zenék lesznek a lemezen, amik nagyon közel állnak hozzám. Nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készülünk a nagykoncertre. Igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal” – fogalmazott az előadó.

Az album megjelenésének pontos időpontját még nem tudni, de az biztos, hogy legalább egy hónappal a december 22-i koncert előtt piacra dobják, így a nagyközönség  is megismerheti .

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.

LEMEZBEMUTATÓ KONCERTET AD KIRÁLY VIKTOR
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések