Post Image

ÚJ PRADA ILLATPÁR: MEGHÍVÁS AZ ÉRZELMEK BIRODALMÁBA

Rúzs & Más / 2016-11-14

2016. őszén látott napvilágot a La Femme Prada és a L’Homme Prada, a Prada két meghatározó új illata. A két illat a Prada sikkesen elegáns férfi és női világát tárja elénk, miközben hangsúlyt fektet a két nem közti érzéki párbeszédre és kapcsolatra. A La Femme és a L’Homme találkozása a Prada világában hűen tükrözi a divatház nézetét a nemekről, mely szerint a két nem közt rengeteg a kontraszt, ugyanakkor kiegészítik egymást.

Miuccia Prada szavait idézve: „Együtt akartam bemutatni ezt a két illatot, ugyanazzal a koncepcióval és fotóssal, hogy valóban felcserélhetők legyenek. Két színésszel és színésznővel dolgoztunk, akik mindannyian három-négy szerepet játszottak. Valójában ez az alapkoncepció: nem egyetlen ikon testesíti meg a nők vagy a férfiak álmát. Éppen ellenkezőleg, ezek az emberek a valóságot tükrözik, annak sokszínűségével együtt. ”

La Femme Prada – az új női illat

A La Femme Prada az identitás természetét kutatja. Ki is valójában a Prada nő? Miuccia Prada számára nem létezik egyszerű válasz. Elhatárolja magát a kliséktől, nem egyetlen ikonikus figurával jelenít meg egy illatvilágot, hanem az identitás sokféleségére fókuszál, a La Femme Prada illatot viselő nők egyediségét és sokszínűséget ünnepli. Mindemellett elismeréssel szól a ’Prada nők’ erős személyiségéről és magabiztosságáról. A klasszikus, mégis egyben egzotikus, ellenállhatatlanul mámorító illatot kiváló minőségű összetevők alkotják.

La Femme Prada, Mia Goth

A La Femme Prada meghívás az érzelmek birodalmába.
Az új illat ismeretlen útra vezet, a megszokottól eltérő világba a Frangipani (Templomfa – Nyugatindiai jázmin – Plumeria) segítségével. Ez egy rendkívül érzéki szoláris jegy, amely távoli világba repít harmatos frissességével. Ez a jegy keveredik a Ylang-Ylang-gal, és az illatkompozíciónak a méhviasz, a vanília és a tubarózsa kölcsönöz finomságot. Desztillált vetiverfű teszi teljessé.

L’Homme Prada – az új férfi illat

A L’Homme Prada küldetése a férfi identitás kettősségének tükrözése. Hűvös távolságtartás, amelyet lágyan ölelő érzékiség ellensúlyoz. A hagyományos férfi karaktert nőies jegyek egészítik ki, finom rétegekben hozzáadott minőségű összetevőkkel.
A klasszikus Fougère ismertetőjelei jelen vannak az illatban: narancsvirág (Neroli), rózsamuskátli (Geranium) és a patchouli. A már jól ismert felcserélhető férfi/női Prada klasszikus jegyek is megmaradtak: írisz, ámbra, az alapelemek. Légies, mégis tudatosan rendkívül érzéki elegy.

L'Homme Prada

A kampányhoz a legújabb színészgenerációhoz tartozó tehetséges színművészeket kértek fel: Dane DeHaan, Ansel Elgort, Mia Goth és Mia Wasikowska alkotják az első szereposztást, ők személyesítik meg a Prada elegáns világát, többféle módon, mindannyian több szerepben.

Prada, Mia Goth, Dane DeHaan

Prada, Mia Goth, Dane DeHaan

Prada, Mia Wasilowska, Ansel Elgort

Ansel Elgort, Mia Wasilowska

A dizájn
Mivel valójában egy egész két önálló részét alkotják, a La Femme Prada és a L’Homme Prada üvege és csomagolása közt nincs kontraszt, sokkal inkább kiegészítik egymást.
A L’Homme Prada a Ház klasszikus, szimbolikus nyelvezetét használja. Ikonikus fekete Prada Saffiano bőr borítja az üveg íves hátsó oldalát és ez a motívum köszön vissza az egyszerű, dombornyomott doboz keresztcsíkos csomagolásán. Az eredeti Prada logó ezüst színnel domborodik ki az üveg elülső oldalán, majd tükröződik és a hátoldalán lenyomatként jelenik meg.

La Femme Prad, L'Homme Prada

A Prada divatház alapszínei közül a fehéret és az aranyat választották a női illathoz, amelyek hűen tükrözik az illat érzéki, perzselő jellegét. A borostyános üveg pedig egzotikus hangulatot teremt.
Az üveg belső kialakítása Prada ékszerdobozra emlékeztet. A belső tükröződés fénytörő effektussal megsokszorozza a képi hatást, ezzel a La Femme Prada identitás sokszínűségét és a márka sokoldalúságát jeleníti meg.

Az exkluzív illatok kizárólag az alábbi 10 Douglas üzletben vásárolhatóak meg:
Mamut, Árkád, Westend, Váci, Aréna, Mom, Allée, Kecskemét, Győr, Debrecen

Árak:
La Femme Prada Eau de Parfum 100ml – 42.600Ft
La Femme Prada Eau de Parfum 50ml – 30.000Ft
La Femme Prada Eau de Parfum 35ml – 21.700Ft
L’Homme Prada Eau de Toilette 100ml – 30.700Ft
L’Homme Prada Eau de Toilette 50ml – 22.400Ft

ÚJ PRADA ILLATPÁR: MEGHÍVÁS AZ ÉRZELMEK BIRODALMÁBA
4.8 (96.67%) 6 votes

Kapcsolódó bejegyzések