Post Image

KÖRNYEZETBARÁT, TARTÓSÍTÓSZER-MENTES SAMPONKORONGOK

Rúzs & Más / 2018-08-10

A Lush szilárd samponkorongok nem terhelik a környezetet csomagolóanyagokkal, nincs bennük tartósítószer, mivel nem tartalmaznak vizet sem és tovább tartanak, mint sok kapcsolat:-D. Egyetlen samponkorong 3 műanyagflakontól óvja meg a környezetet. És hogy minden hajproblémára akad-e megfelelő korong? Nos, valójában nem is egy, hanem több is, ami bizony nem teszi könnyebbé a választást. Nekünk már beváltak (családilag!), így első kézből tudjuk ajánlani őket. Fantasztikusan habzanak, csodás az illatuk és a hajat rendkívül puhává teszik. Emellett hihetetlenül gazdaságosak: egy tömb akár 80-100 hajmosásra is elég (hajtípustól függően)! Kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után, ha szilárd sampont használsz; egy kisteherautónyi szilárd sampon körülbelül annyi hajmosásra elég, mint 15 kisteherautónyi hagyományos sampon. Környezetbarát, pucér és öntartósító: a szilárd samponokat nem lehet nem szeretni.

Lush samponkorong, szilárd, öntartósító, környezetvédő, rúzs és más

12 féle samponkorong közül választhatunk, de itt most csak néhányat tudunk bemutatni. A többit megtaláljátok a Lush weboldalán.

Egyik kedvencünk a Montalbano samponkorong, amely kirobbanóan citrusos és szép fényessé teszi a hajat. Zöld olíva tartalma növeli a hajszálak szakítószilárdságát, a rozmaringkivonat pedig tisztítja és kiegyensúlyozza a fejbőrt. A szicíliai citromolaj és a frissen facsart citromlé ragyogóvá teszi a hajszálakat a gyökértől a hajvégekig.

Lush samponkorong, szilárd, öntartósító, környezetvédő, rúzs és más

A fiúk a Seanik-et preferálják:
Ez a tengeri alga-, tengeri só- és citromtartalmú szilárd korong nagyszerűen csillogóvá és dússá teszi a hajat, és nyári illattal (mimóza, jázmin és narancsvirág) kényeztet. Ír moszatzselé (sűrű vörös tengeri algából készül) és fehérjében gazdag japán nori moszat teszi teljessé. A citromolaj tartalma ragyogóvá varázsolja a hajat.

Lush samponkorong, szilárd, öntartósító, környezetvédő, rúzs és más

Mivel imádom a Karma illatot, a másik nagy kedvencem a Karma Komba samponkorong
Ez a csupasz samponkorong gyengéden tisztítja a hajat, míg a kényeztetően finom illóolajok – így a citromfű, az édes narancs, a lavandin, a fenyő és a pacsuli – illatossá varázsolják tincseidet. Az elemiolaj kiegyensúlyozza és tisztítja a fejbőrt, így gyorsabban zsírosodó hajra ideális.

Lush samponkorong, szilárd, öntartósító, környezetvédő, rúzs és más

Használat:

– Nedvesítsük meg a hajat
– Simítsuk végig párszor a szilárd samponnal, hogy habos legyen
– Finom mozdulatokkal masszírozzuk a fejbőrbe és a hajra, ugyanúgy, ahogy a folyékony sampont szoktuk
– Öblítsük le és használjunk kondicionálót, ha egy kis extra kényeztetésre vágyunk
– Fürdés után pedig kivehetjük és száraz, hűvös helyen tárolva bármikor újra felhasználhatjuk

 

KÖRNYEZETBARÁT, TARTÓSÍTÓSZER-MENTES SAMPONKORONGOK
4.8 (95%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések