Post Image

KÖNYVAJÁNLÓ: GUCCI. EGY SIKERES DINASZTIA TÖRTÉNETE

Rúzs & Más / 2017-07-25

Patricia Gucci, a világszerte ismert dinasztia tagja, Aldo Gucci legkisebb, titokban született gyermeke saját szemén és szívén keresztül mutatja meg nekünk a divat világában meghatározó család és a márka történetét.
Az olvasmányos családregény oldalain titkok tárulnak fel, megismerhetjük a szerző szüleinek hosszú évtizedeken át titokban tartott romantikus szerelmi történetét és betekintést kaphatunk egy rendkívüli család rendkívüli életébe Patricia megejtő őszintesége által. Nem csupán egy luxusmárka születését és fejlődését követhetjük nyomon, de a család tagjai közt kialakuló dinamikát, érzelmi- és személyiségfejlődést is. Egy korán felnőtté váló kislány szűrőjén keresztül átélhetjük a családi konfliktusokat, válságokat, üzleti sikereket és a felső tízezer kiváltságos tagjainak tündöklését és bukását. Egyúttal tiszta vizet önt a pohárba a nagy médiavisszhangot okozó pert, a márkát naggyá tevő Aldo Guccit ért vádakat illetően.

Aldo Gucci a szerelemgyerekkel

Aldo Gucci Patriciával, a szerelemgyerekkel

Patricia Gucci érzékenységével tökéletesen megtalálja a mértéket és az egyensúlyt, amitől a könyv nem sikersztori és nem bulvár, hanem egy szívhez szóló, sokszor megrendítő, sokszor elgondolkodtató olvasmány. A világlátott, sokat tapasztalt főszereplő őszintén feltárja kivételezett társadalmi helyzetének árnyoldalait és vele együtt kereshetjük az élet nagy kérdéseire a választ, a valódi sikeresség és a valódi boldogság kulcsát. Egyszerre tekinthetünk be a Gucci csodálatos luxus világába és a kulisszái mögött zajló mindennapos küzdelembe. Minden betűjét ajánljuk!

Patricia Gucci

Patricia Gucci

Mentés

KÖNYVAJÁNLÓ: GUCCI. EGY SIKERES DINASZTIA TÖRTÉNETE
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések