Post Image

MŰREMEK EGY MINDEN EDDIGINÉL HATÉKONYABB FOLTHALVÁNYÍTÓVAL

Rúzs & Más / 2018-04-11

Egy újabb lélegzetelállítóan szépséges krémmel lett gazdagabb a La Prairie: a White Caviar Crème Extraordinaire egy pazar hidratáló krém, amely a ragyogásfokozás és a bőrszín egységesítés új szintjét kínálja!

A La Prairie tudósai fáradhatatlan kutatómunkával felfedezték a valaha látott legerőteljesebb halványító molekulát, melyet egy krémbe ágyaztak annak érdekében, hogy száműzze az arcbőrön lévő sötét foltokat és egyéb elszíneződéseket. A hibátlan, ragyogó bőr ötlete ihlette White Caviar Crème Extraordinaire annak a folyamatos kutatásnak az eredményeként született, melyet a La Prairie folytat, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a leghatékonyabb és legexkluzívabb bőrápolókat kínálhassa a piacon. Ragyogóvá teszi az arcot és látványosan halványítja az elszíneződéseket, az eredmény pedig már 2 hét elteltével mérhető, 4 hét elteltével látható és 8 hét elteltével kivételes.

A FÉNY EREJÉVEL

E legújabb innovációjával a La Prairie megkísérli a fény erejét hasznosítani. Ez az az erő, mely élettel telít, megerősít és megszépít – pontosan az az energia, amelyet a művészek iparkodnak megragadni munkájuk során, hogy alkotásaikat kihangsúlyozzák. Louis Daguerre, a fotográfia atyja így fogalmazott, amikor úttörő felfedezéséről beszélt: “Elkaptam a fényt és megakadályoztam a tovaszállását.” Az ő beállításai úgy világították meg a tárgyakat, hogy kizárták az árnyékokat miközben befogták az örökkévalóság ragyogását. E vakmerő ötlet nyomán a La Prairie legújabb innovációjával ugyanezt a mesterfogást valósította meg a fény tudományában.

EGY KIVÉTELES FÉNYMOLEKULA

Éveken át tartó kutatás után, melynek során 50.000 összetevőt vizsgáltak meg annak érdekében, hogy megtalálják közöttük az egyetlen, leghatékonyabb pigmentfolt-halványító összetevőt, a La Prairie tudósai a Lumidose-t azonosították. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett molekula támogatja a legeredményesebben a melanin termelés gátlását, mely a leginkább felelős a sötét elszíneződések kialakulásáért.
A melanin termelést elsődlegesen egy kulcs enzim, a tirozináz szabályozza. A La Prairie által megvizsgált összes hatóanyag közül a Lumidose-nak van a legalacsonyabb IC50 értéke – ez az a koncentráció, mely ahhoz kell, hogy a tirozináz aktivitást 50%-ban meggátoljuk- emiatt az eddig ismert legerőteljesebb emberi tirozináz enzim inhibitornak számít. A Lumidose ereje abban rejlik, hogy rendkívül hatékony módon képes megszakítani a melanin képződés folyamatát, mely által sokkal egységesebbé válik az arcszín. A sötét foltok elhalványodnak, mintha csak egy intenzív fénynyaláb tüntette volna el őket. Kizárólag a White Caviar Crème Extraordinaire tartalmazza a kivételes eredményeket garantáló Lumidose-t, mely segít halványítani az arcbőrön lévő elszíneződéseket.

La Prairie White Caviar Extraordinaire Creme, pigmentfolt-halványítás, rúzs és más

A RAGYOGÁSON TÚL

A White Caviar Crème Extraordinaire sokkal többet kínál, mint a pigmentfolt-halványítás; felszabadítja a fény erejét. A készítményben optimális koncentrációban jelenlévő Lumidose az elszíneződéseket azok keletkezési pontjánál veszi célba, így sokszorosan felülmúlja az összes halványító és ragyogásfokozó kozmetikai termék hatását. A Lumidose-t a La Prairie Smart Crystal White-tal párosította, mely egy, a melanin termelés jelútjának megszakítását végző, intenzív halványító összetevők közül.
A csak és kizárólag a White Caviar kollekcióban lévő ritka arany kaviár kivonat rendkívüli feszesítő hatást fejt ki. A La Prairie Exkluzív Sejt Komplex-szével (melynek előállításához a legmodernebb biotechnológiai kutatásokat alkalmazták annak érdekében, hogy új életet és energiát adjanak minden, a fiatalságunkért felelős sejtnek) gazdagított White Caviar Crème Extraordinaire eloszlat minden árnyékot, tökéletesen hibátlanná és feszessé varázsolva az arcbőrt.

BRILIÁNS DIZÁJN

A White Caviar Crème Extraordinaire-ben lévő fény erejére azonnal utalást kapunk, amint a termék előtűnik az ezüst színű dobozból. A gyöngyházfényű, henger alakú tégely tiszta vonalait brilliáns kidolgozású gyűrű díszíti, amely a kollekció nevét adó kaviár gyöngyöket idézi fel. Amikor a fényesen polírozott ezüst kupak kinyílik, mintha csak egy ékszeres doboz nyílna fel, feltárul a beépített, fényvisszaverő tükör. A sima felszínű, fordított helyzetű gomb lenyomásával egy innovatív légmentes pumpa aktiválódik és a pazar, hófehér krémből a megfelelő dózist adagolja; pont a kellő mennyiséget a kivételes halványítás eléréséhez.

La Prairie White Caviar Extraordinaire Creme, pigmentfolt-halványítás, rúzs és más

 

MŰREMEK EGY MINDEN EDDIGINÉL HATÉKONYABB FOLTHALVÁNYÍTÓVAL
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések