Post Image

KITÖRT A VÁROSI DZSUNGEL LÁZ!

Rúzs & Más / 2018-07-11

Az egzotikus minták a kánikula nagy visszatérői! Idén nyáron már nemcsak a nyaralóhelyeket, de a lakóhelyünket is teljesen ellepik a trópusi növények és állatok! A ruhákon és kiegészítőkön tobzódnak a minták feldobva a szürke hétköznapokat vagy még színesebbé téve a nyaralást –  nem tudod és nem is akarod kikerülni ezt a divatőrületet!

Answear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és más

Az Answear City Jungle kollekciója is azt a trendet követi, amit most a Kenzo, Michael Kors és Albert Ferretti divatházak nyári kollekcióiban is láthatunk. A dizájnerek elegáns, színes printekkel dolgoznak az ingeken. A ruhák és nadrágok légiesen könnyedek, a legdivatosabb kombináció pedig a különböző printek együttes használata a teljes lookban. A paradicsom madár styling bár ellentmondásos, biztos, hogy figyelemfelkeltő a maga markáns dizájnjával.

Answear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és más

Az egzotikus minták toplistája

Trópusi trend nem létezhet a megfelelő minták nélkül. Mindenekelőtt a trópusok buja növényvilága burjánzik a textileken. A szétterülő zöld pálmák és más csodálatos növények levelei színpompás, izgalmas látványt idéznek. De a virágok még fontosabbak – ezek hozzák be az igazi őrületet! Természetesen a hibiszkusz az abszolút uralkodó, de rengeteg különböző színvariációban és más csodás növények társaságában találkozunk vele a ruhákon. Ezek a szétterülő egzotikus növények a retro és romantikus stílusok mára már megfakult növényi tematikájára is reflektálnak.

Answear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és másAnswear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és másAnswear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és más

Trópusi stílus – így működik

Már nemcsak a strandokon viselhetjük a pálmafás mintákat, a hétköznapokon is bátran hordhatjuk a trópusi témát. Hozzávalók: fodros ruhák, lenge overálok, trapéz szoknyák, blézerkabátok, mind fényes szaténból, egzotikus mintázattal. Az is elég, ha elénk színű kiegészítőkkel kombinálod őket. Egy ilyen trópusi stílusalkotás például csodásan fest majd egy nyári esküvőn, de még az irodában is:

Answear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és más

Ha bátortalanul kombinálod a színeket, használj hozzá fehéret vagy feketét.

A dzsungelvilág a kiegészítőinkben is visszaköszön idén. A hátizsákok vagy pálmaleveles vászontáskák és élénk színű kézitáskák ragyogóan illenek a trópusi tematikához. Ha nem szereted a mintás táskákat, csak használj élénk színű kiegészítőt, táskát, cipőt. Egy intenzív piros, sárga, narancs vagy pink árnyalat és a mintás ruha még jobban kiemeli az egzotikumot. Nézz szét az answear.hu multibrand divatwebáruház oldalain, egzotikus trópusi hangulat vár rád!

Answear trópusi trend, dzsungel minták, divat, rúzs és más

KITÖRT A VÁROSI DZSUNGEL LÁZ!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések