Post Image

25. ÉVFORDULÓJÁT KIROBBANÓ ILLATTAL ÜNNEPLI AZ ESCADA

Rúzs & Más / 2017-07-24

Az Escada nyári limitált kiadású parfümjeinek 25. évfordulójára való tisztelettel, az életet, a nyarat és a szenvedélyt ünnepli: Escada Fiesta Carioca.

Az illatot a brazil Carioca (riói életstílus: lazaság, könnyedség, vidámság, kedvesség) ihlette – egyedülálló életkedvük és színes ünnepeik! Az Escada Fiesta Carioca magában hordozza a gyümölcsös-virágos illatok varázsát, amelyek életre szóló barátságokat hívnak elő egy soha véget nem érő nyárban.

Fiesta Carioca- A parfüm

Rögtön egy napsütötte helyre varázsol, és azonnal elvarázsol a forró érzéki érzés, melyet a nyár hoz az életünkbe. Először meghódítja az érzékeinket a buja brazil maracuja és a zamatos európai vörös málna összetevőivel. A csábítás folytatódik a golgota- és a narancsvirág lágy ötvözetével, amely felidézi a forró nyár csókját a bőrödön táncoló napsugarakkal. Ez a gyümölcsös-virágos esszencia – mely a pézsma és a citrusfa illatával – ellenállhatatlan érzékiséget kölcsönöz viselőjének.

Escada Fiesta Carioca

Az üveg és az illusztráció

Az ünnep abban a pillanatban kezdődik, amikor kézbe vesszük az illatot. Az ikonikus forma, mely trópusi zöld levelek élénk, és zamatos pirosló árnyalatok színtere. A ragyogó, színes maracujával és golgotavirággal díszített üveg a túlfűtött szenvedélyre utal, amivel csordultig van töltve. A rendkívül vonzó csomagolás bemutatja a már említett Escada Fiesta Carioca lányt és a hősnő társait, miként önfeledten élvezik a nyarat és barátságukat.

Az Escada nő magával ragadó személyisége igazán inspiráló. Ő áll a partik középpontjában boldog, magabiztos és rendkívül pozitív természetével.” – fejti ki a kreatív illusztrátor, Inslee Fariss. „Ez a parfüm maga az ünnep. De nem csak a nyáré, hanem a 25. éves Escada nyári limitált kiadású parfüm kollekciójáé, így számomra nagyon fontos volt, hogy az illusztráció visszaadja a márka energiáját és töretlen sikerét.”

Engedjük szabadjára a szenvedélyünket a Fiesta Cariocaval! Egy ünnepi illat, mellyel egyszerre el tudunk menekülni a valóság elől és át tudjuk adni magunkat a nyár szenvedélyes örömeinek.

25. ÉVFORDULÓJÁT KIROBBANÓ ILLATTAL ÜNNEPLI AZ ESCADA
4.3 (85%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések