Post Image

KIPRÓBÁLTAM: ÚJ FEJEZET AZ ÖNBARNÍTÁSBAN – INSTA GLOW

Rúzs & Más / 2018-05-29

Noha ésszerű keretek közt szeretek napozni, az arcbőrömet lehetőség szerint próbálom megóvni, mivel a nap előcsalogatja a pigmentfoltjaimat. Ezért az önbarnító remek megoldás, hogy behozzam a testem és arcom színe közti különbséget. Az önbarnítók (a napsugárzással szemben) semmiféle veszélyt nem jelentenek a bőrnek, mivel az aktív, működő sejtekkel nem kerülnek kapcsolatba, csupán a bőrfelszín elhalt hámsejtjeit színezik el. Elég jól ismerem tehát a termékkategóriát, és örömmel próbáltam ki a Nu Skin Insta Glow újdonságát.

Próbaüzem

Bár már megszokhattam, hogy a Nu Skin mindig valami csavart visz az ismerősnek tűnő kozmetikumokba, a Sunright Insta Glow önbarnító mégis többszörösen meglepett.

– Először is csodálatosan csillogó, aranyfényű karamell színével! A bőnnek azonnal aranyló ragyogást ad és a csillámrészecskéknek köszönhetően a bőrfelszín egyből egyenletesebbnek, egységesebbnek hat.

– Karamellszínű – szó szerint, mivel karamellt használtak színezőanyagként! Nem is értem, hogy ez a természetes megoldás, hogy nem jutott idáig senkinek az eszébe! Színes mivolta egyébként az egyenletes felvitelt is segíti, nem fordulhat elő, hogy nem dolgozzuk el a bőrön rendesen.

– Gél-krém állaga maradéktalanul felszívódik, és gyakorlatilag nincs szaga! Ez átütő eredmény, mivel a bőrt barnára színező DHA-nak (dihidroxiacetonnak) annyira jellegzetes szaga van, hogy ezidáig egyetlen általam kipróbált önbarnítóban sem sikerült hatékonyan eltüntetni/elfedni!

– Villámgyors: 15 perccel a felvitelt követően már élvezhetjük is az egészségesen bronzbarna eredményt.

All right, Sunright!

Az Insta Glow segítségével fokozatosan, természetes barnaságot érhetünk el az arcon és a testen egyaránt. DE, ha ügyesen használjuk, akkor még az arc szépségét is fokozhatjuk kiemeléssel, mégpedig úgy, hogy kontúrsmink gyanánt használjuk: az arccsont alá, az orr két oldalára, az arc vagy a homlok széleire visszük fel ezáltal kiemelve az arccsontot, keskenyítve az orrot, arcot, homlokot – kinek, mi a célja.

Nu Skin Insta Glow, önbarnító, rúzs és más

A használatánál érdemes megemlíteni, hogy ha előtte leradírozzuk a bőrt vagy kémiai peelinget használunk, a szín magától értetődően tartósabb lesz. A hajtőnél, szemöldöknél még jobban figyeljünk az alapos eldologozásra. Ne felejtsük el a felvitel után megmosni a kezünket, hacsak nem vágyunk bronzos tenyerekre.

Egy sokoldalú terméket kaptunk hát a kezünkbe, amellyel érdemes kísérletezni és amivel a bőrünk mindenképpen jól jár!

KIPRÓBÁLTAM: ÚJ FEJEZET AZ ÖNBARNÍTÁSBAN – INSTA GLOW
4 (80%) 85 votes

Kapcsolódó bejegyzések