Post Image

KIPRÓBÁLTAM: NU SKIN RADIANCE LAPMASZK

Rúzs & Más / 2017-12-18

Egyenesen japánból érkezett a NuSkin Radiance lapmaszkja. Még mielőtt bármit elolvastam volna róla – hogy ne befolyásoljon – kipróbáltam gyorsan. Azután két nap múlva megint – mivel nagyon jó lett tőle a bőröm! A következőket tapasztaltam:
A hatóanyaggal átitatott lapmaszk anyaga kellemesen puha és éppen annyi hatóanyag van rajta, amennyi szükséges (nem csöpög). Nincs összetapadva, könnyű szétnyitni használata egyszerű. Amíg a megtisztított arcbőrömön hatni hagytam, addig olvasgattam egy kicsit. Körülbelül negyedóra elteltével szinte az összes hatóanyagot magába szívta a bőröm (a kevés maradékot még körkörös mozdulatokkal bemasszíroztam az arcom és nyakam bőrébe), amitől sima, rugalmas tapintású és friss érzetű lett. A villámgyors “kozmetikai kezelés” hatására kipihentnek tűntem, a ráncaim szinte eltűntek, a bőröm feltöltődött. Úgy érzem, hogy naponta rám férne egy ilyen kis extra kényeztetés!

Nu Skin Radiance Mask

És most lássuk, mitől ilyen hatékony:
A maszk a bőrt hidratálttá és ragyogóvá teszi, a használatához szükséges 10-15 perc pedig pihentetően hat! A hidratáló és nyugtató hatás mellett felfrissít és relaxál. Egyszeri használatának és kis méretű lap alakjának köszönhetően utazáshoz is remek társ.
Hatóanyaga az omega zsírsavakban gazdag kövér porcsin – egy ehető pozsgás növény – kivonata mely antioxidáns és antibakteriális hatású, bőrnyugtató panthenol és allantoin valamint a fehér tajtékvirág magjából kivont szintén ehető olaj, mely omega 3 és 9 tartalmával segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.
Használatát hetente két alkalommal javasolják, a használata után szükség esetén alkalmazzuk a szokásos nappali vagy éjszakai krémünket (én egyáltalán nem éreztem szükségét). A különböző bőrtípusok széles skálája számára szolgál jótékony hatással!

Így kell profi módon használni:
1. lépés: Tisztítsa meg és tonizálja bőrét egy tetszőleges Nu Skin® arctisztítóval és tonikkal. A maszkot száraz bőrön használja.
2. lépés: Nyissa fel a tasakot és vegye ki belőle a nedves maszkot. Helyezze arcára és igazítsa a lyukakat a szeméhez. Tippek: A maszk egyméretű. Ahhoz, hogy az arcot egyenletesen befedje, azt javasoljuk, hogy illessze rá homlokára, majd igazítsa szemeihez, így elkerülheti, hogy levegő kerüljön a maszk alá. Lapítsa a maszkot az arcára, majd haladjon tovább az áll felé. Gyengéden nyomja a maszkot az egész arcra, hogy fent maradjon.
3. lépés: Hagyja arcán 5-15 percig. Hunyja le szemét és relaxáljon.
4. lépés: Távolítsa el a maszkot, majd annak segítségével masszírozza be a maradék nedvességet az arcbőrbe. Nem szükséges leöblíteni. Dobja ki a maszkot (ne használja újra)!
5. lépés: Ezután alkalmazzon valamilyen Nu Skin® célzott megoldást igény szerint, majd egy tetszőleges Nu Skin® nappali vagy éjjeli hidratálót.

Mikor használjuk?
Fürdés közben vagy zuhanyozás után, amikor van 10 percünk önmagunkra.
Egy hosszú, fárasztó nap után, amikor felfrissülésre, pihenésre vágyunk.
Hogy a legjobb formánkat nyújtsuk különleges alkalmakkor (fontos munkahelyi esemény, esküvő vagy családi ünnep, vacsora)
Nyaraláskor (kis helyen elfér, egyszerű használni)
Utazás után (repülőn, autóban töltött hosszú órák után)
Útközben (nem kell leöblíteni!)

Ára: NuSkin Radiance Lapmaszk 12500 Ft/4 db

Nu Skin Radiance Mask

KIPRÓBÁLTAM: NU SKIN RADIANCE LAPMASZK
4.8 (96.67%) 6 votes

Kapcsolódó bejegyzések