Post Image

KIPRÓBÁLTAM: LUNA 2 ARCTISZTÍTÓ ÉS MASSZÍROZÓ

Rúzs & Más / 2017-08-10

Az arctisztítás fontosságát mutatja, hogy a kezdeti vattapamacsos módszertől, a tengeri szivacson és az arctisztító kefén keresztül hamar eljutottunk a forgófejes arctisztító kefékig és meg sem álltunk a hangsebességgel rezgő szilikon eszközökig! Ahogy arról egy június végi cikkemben beszámoltam, megérkeztek Magyarországra is a külföldön már elterjed Foreo szilikon arcápoló készülékek a Douglas parfümériákba. Természetesen azonnal próbára akartam tenni egyet! A Luna2 nevezetű szappan méretű kis szerkentyűt választottam, mégpedig azért, mert ez a készülék nemcsak az alapos bőrtisztítást szolgálja, de anti-aging funkcióval is szolgál, ami ugyebár 45 évesen már kijár az ember bőrének!

Foreo Luna2 szilikon arctisztító és masszírozó készülék

A kicsi, de nagy hatékonyságú Foreo Luna arcápolási eszközökkel sokat tehetünk bőrünk szépségéért. Ezek a kerek kis eszközök alaposabb bőrtisztításra képesek, mint eddig bármi más. Szabadalmaztatott T-Sonic technológiával hangsebességgel rezegve (bőrbe hatoló hangfrekvenciás pulzálás) kíméletes, ugyanakkor extra hatékony mélytisztítást tesznek lehetővé csupán egyetlen perc alatt. A sminkmaradványoknak, a felesleges faggyúnak és szennyeződéseknek nyomuk sem marad a vajpuha szilikon “sörték” nyomán. Ez az anyag nemcsak kellemes érzetet ad, de rendkívül higiénikus is.
Vegyes, T-zónában zsíros, máshol normál bőrömre a világoskék Luna 2 való. A széria legkomplexebb arcápolási eszköze a Luna 2 a tisztító funkció mellett a bőr öregedésének megelőzésében is hatékony. Az egy perces tisztítást követően egy perces, szabályozható erősségű masszázzsal feszesíti a bőrt és elősegíti a nappali vagy éjszakai krémünk felszívódását. Kíváncsian vágtam bele a kísérletbe!

Foreo Luna 2 arctisztító és masszírozó eszköz

Több, mint egyhavi rendszeres használattal a hátam mögött tapasztalataim a következők:

– nagyon gyorsan beépül a napi bőrápolási rutinba az egyperces tisztítás és az azt követő masszírozás – igazán kellemes érzés a bőrnek!

– a bőrképem tisztább lett, a havi rendszerességgel megjelenő 1-2 darab gyulladt pattanás elmaradt!

– a mitesszerek ritkábbak és könnyebben eltávolíthatók

– a bőröm reggel gyorsabban “magához tér”, a masszírozó hatástól beindul a vérkeringés, amitől frissebb, ragyogóbb lesz az arcom

– érezhetően alaposabban tisztít – a készülék nélkül most már nem érzem elég hatékonynak a habzó tisztítómmal való lemosást!

– a Luna 2 bevonult a Rúzs és Más kedvencek panteonjába! 🙂

A Luna készülékek eredményesen használhatók az aknés, pattanásos valamint a mitesszeres bőr kezelésére – már néhány nap használat után tisztább, ragyogóbb bőrt ígérnek.

4 féle kivitelből választhatjuk ki a bőrtípusunknak megfelelőt.
Foreo Luna2 szilikon arctisztító és masszírozó készülék

KIPRÓBÁLTAM: LUNA 2 ARCTISZTÍTÓ ÉS MASSZÍROZÓ
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések