Post Image

Kicsiknek csak a legjobbat!

Zsolesz / 2016-06-27

Megérkeztek a Mogli bio gyermekélelmiszerek Magyarországra a gyermekek és a szülők nagy örömére. A dzsungel könyvének főszereplője-inspirálta finom csemegék válogatott, egyenként is nagyon magas minőségű, biogazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek, ráadásul finomított cukor helyett bio agavészirupot, illetve bio mézet tartalmaznak. A Mogli célja az, hogy segítsen a szülőknek már a kezdetektől fogva az igazán jóra, így az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra nevelni gyermekeiket, valamint finom, természetes és bio táplálékokkal, finomságokkal ellátni őket.

A MOGLI fontosnak tartja, hogy a gyerekek számára tápláló, teljes értékű, bio és finom termékeket állítson elő, ezért egy gyerekzsűri segítségével fejleszti és teszteli minden egyes termékét, hiszen kinek a véleménye lehetne fontosabb, mint azoké, akiknek valójában a MOGLI finomságok készülnek: a gyerekek! MOGLI alapszabály, hogy csak olyan finomságok kerülhetnek a boltok polcaira, amelyeket a gyerekzsűri jóváhagyott. A gyerekek mellett egy szülőkből álló zsűri és szakemberek is segítik a termékfejlesztést.


A bio finomságok német megálmodóit az eredeti „A dzsungel könyve” inspirálta, így adott volt, hogy a Maugli név német megfelelőjét, a MOGLI-t válasszák márkanévnek. A MOGLI szorosan kötődik a természethez, így például a természetben fellelhető natúr élelmiszerekhez, hasonlóan ahhoz, ahogy Maugli és barátai a dzsungel nyújtotta csemegéket választották. A bio „dzsungel-finomságok” csomagolásán is Maugli és a dzsungel világa köszön vissza, valamint számos játék és fejtörő, hiszen a MOGLI számára fontos, hogy játékosságot csempésszen a gyermekek mindennapjaiba, és játékosan vezesse rá őket a természet, valamint az egészséges táplálkozás szeretetére, miközben inspirálja és fejleszti őket.

A MOGLI Bio gyermekélelmiszerek a TESCO hipermarketekben és a Rossmann drogériákban kaphatók.

MOGLI Bio Moothie-k ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

MOGLI Bio müzliszeletek ajánlott fogyasztói ár: 379 Ft

MOGLI Bio sós snackek ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

MOGLI Bio édes kekszek ajánlott fogyasztói ár: 579Ft

MOGLI Bio Nuss Mix gyümölcsválogatás ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft

Kicsiknek csak a legjobbat!
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések