Post Image

KI NE SZERETNE RÓZSAILLATÚ, EGYSÉGESEBBNEK LÁTSZÓ BŐRT?!

Rúzs & Más / 2018-01-04

A báli szezonban nemcsak az arcunk kerül a pillantások kereszttüzébe, de a nyakunkat, dekoltázsunkat, vállunkat, hátunkat szabadon hagyó ruhákban a felsorolt testfelületek bőre is. A szépségpraktikákban jártasak ismerik a fehérnemű modellek trükkjét: bőrüket csillámló testápolóval teszik optikailag egységesebbé, simábbá, ragyogóbbá. Ha tehát kivágott ruha mellett döntünk, ékesítsük bőrünket apró csillámokat tartalmazó krémmel, amelyek ezerfelé szórva a fényt úgy működnek, akár egy optikai szűrő.
Fontos a készítmény illata is, hiszen az illatos testápoló kellemes aurát teremt – de csak akkor, ha összhangban áll a parfümünkkel! Az ARTISTRY Flora Chic csillámló tusfürdő gél és a  Flora Chic csillámló testápoló most kiegészítik az elegáns Flora Chic parfümöt. Varázsoljuk el illatunkkal a kísérőnket!

ARTISTRY Flora Chic csillámló hab- és tusfürdő gél
A puha, bársonyos bőr titka a megfelelő ápolás. A kíméletes összetételű, csillámló hab-, és tusfürdő gél hidratálja és simává varázsolja bőrünket, miközben élénkít és frissít. A tusfürdő a Flora chic parfüm illatjegyeit viseli, a mandarin frissességével és a bulgáriai rózsa puhaságával, édességével csábít. A diszkrét, gyöngyházszerű arany csillogás kiemeli a bőr szépségét. Kényeztessük magunkat a bőrgyógyászok által is tesztelt új Artistry tusfürdővel.
Ajánlott fogyasztói ára: 6 200 Ft

Artistry Flora Chic csillámló testápolók, rúzs és más

ARTISTY Flora Chic csillámló testápoló
Gyengéd táplálás és hidratálás fürdés után is! A fürdés, a száraz levegő, a hideg, de akár a meleg is elvonhatja bőrünk nedvességtartalmát, amit pótolni kell. Miért ne kényeztessük ilyenkor magunkat valami különlegessel? Az ARTISTRY Flora Chic jellegzetes illatát most már az egész bőrünkön érezhető! A mindennapi ápolást egy leheletnyi arany csillogás is különlegessé teszi. Az eredmény: bársonyosan puha, selymesen csillogó bőr.
Ajánlott fogyasztói ára: 7 200 Ft

KI NE SZERETNE RÓZSAILLATÚ, EGYSÉGESEBBNEK LÁTSZÓ BŐRT?!
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések