Post Image

KATY PERRY LEGÚJABB ILLATA, AZ INDI, AZ ÖNKIFEJEZÉST ÜNNEPLI

Rúzs & Más / 2017-09-06

Katy Perry ezúttal egy individualista illatot mutat be, amely mer más lenni, merőben eltérni a trendtől.  “Az INDI megalkotásakor, végre egy feltűnő pézsmaillattal kellett játszanom. Keveredik benne a nőiesség és a férfiasság, és szexi, anélkül, hogy erőszakos lenne. Az igazi önmagad kifejezéséről szól, és kiemeli azt a hihetetlen személyiséget, aki te magad vagy.
nyilatkozza Katy Perry legújabb illatáról.

Katy Perry INDI-je egy egyedülálló csábító pézsmaillat, amely felébreszti az érzékeket. Az illatot művészi fokon alkották meg 11 különböző pézsmaillatból, ami csodásan olvad össze a keleti szilva és olasz bergamott fejillattal. A friss gyöngyvirág és a fehér cédrus kombinációja a háttérben az ámbra és a vanília bársonyos melegségével vegyül. Katy Perry INDI parfümje olyan különleges, mint az, aki viseli!

Katy Perry's Indi

Fejillat: Fehér Tea, Keleti Szilva, Olasz Bergamott
Szívillat: Friss Gyöngyvirág, Ciklámen, Fehér Cédrusfa
Alapillat: Szultán Ámbra, Vanília Tonka, Csábító Pézsmák

Perfümőr: Caroline Sabas
Illatház: Givaudan

A parfümöt karcsú és kifinomult opálüvegbe csomagolták. A modern palack két oldala Katy Perry speciális erőt adó üzentét tartalmazza: Put the U in Individual (Határozzon meg az egyéniséged). A lezárásra matt fekete kupak szolgál belevésett KPINDI felirattal.
A Katy Perry INDI kampány az egyéniséget öt különleges nő bevonásával mutatja be, akiknek különálló története és háttere van. A sajtóhirdetés a közösség és a kapcsolat érzését hozza létre az INDI nők változatos csoportjával, Katy-vel és a parfümös üveggel.

A kollekció már kapható a parfümériákban:
Eau de Parfum    100 ml
Eau de Parfum    50 ml
Eau de Parfum     30 ml
Eau de Parfum     10 ml

Katy Perry's Indi

Mentés

KATY PERRY LEGÚJABB ILLATA, AZ INDI, AZ ÖNKIFEJEZÉST ÜNNEPLI
3.9 (77.14%) 7 votes

Kapcsolódó bejegyzések