Post Image

KARÁCSONYI HANGOLÓDÁS EDVIN MARTON ZENÉJÉRE

Rúzs & Más / 2017-11-29

Karácsonykor töltsük meg szívünket zenével Edvin Marton – Ave Maria- Symphonic Live koncertjén! A világhírű hegedűművész egy nappal szenteste előtt, a szeretet ünnepe, Karácsony alkalmából Budapesten dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak.

A különleges, nagyszabású performansz előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet Edvin Marton epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható. A hegedűművész sajátos és egyedi módon vezeti körbe közönségét, a szeretet és a virtuozitás világában: a produkció célja közelebb hozni az embereket egymáshoz, rávilágítani a szeretet erejére, az összetartozás, a család fontosságára, a karácsony meghittségére, és a szerelem nélkülözhetetlenségére. Igazi érzelmi utazás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A show a művész belső világának kivetülése ahol érzelmei-gondolatai mellett döntő szerepet játszik a kiválasztott zene, melynek legjellemzőbb sajátossága, hogy mindenkit megérint. A szerelem, drámai virtuozitás és lírai dallamok ötvözete adja a produkciót. A klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például: Johannes Brahms, Antonio Vivaldi, Niccoló Paganini, Wolfgang Amadeus Mozart és nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit is élvezhetjük. A két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral, és táncművészettel egészül ki. Az est különlegessége, hogy Edvin Marton 1699-es Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű hegedűn játszik majd.

Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedű játék művészetét, szeretném átadni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet. Mindenkit nagyon nagy szeretettel várok december 23-án 15:00 és 19:00 órától a Budapest Kongresszusi Központban. Hangolódjunk együtt az ünnepre! – üzeni Edvin a zeneszeretőknek.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak a közönségnek. Jegyek: ITT

Edvin Martonról:

A magyar származású világhírű, zseniális hegedűművész sorra varázsolja el a világ különböző tájain élő rajongóit Európában, Ázsiában és Amerikában . Ismert és elismert, teltházas koncertjei nagy hatással vannak a publikumra.

Egyedi, elbűvölő, dinamikus előadásmódjával átjárást biztosít a klasszikus és a rock zene birodalmába. Koncertjeire stílusos hangzásvilág, különleges zenei atmoszféra és minőségi színpadi jelenlét jellemző. Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában.
Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően. Elnyert egy Amerikai Televíziós Emmy-díjat is a legjobb eredeti kompozicióért (ABC Television Network).

Bővebben: www.edvinmarton.com

KARÁCSONYI HANGOLÓDÁS EDVIN MARTON ZENÉJÉRE
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések