Post Image

KAIA GERBER ÉS DAISY LOVE A KALIFORNIAI TENGERPARTON

Rúzs & Más / 2018-05-10

A kék ég alatt, az aranyló tengerparton szerelem és a Daisy ragyogásának gondtalan szelleme tölti meg a levegőt. A barátság új szintre lép. Daisy Love Marc Jacobs

A Marc Jacobs Daisy család fiatalos szellemével és spontán bájával már több mint egy évtizede ejti rabul a szíveket a világ minden táján. Idén tavasszal a Daisy Love Marc Jacobs, a Daisy kedvelt világát elröpíti a zöldellő mezőkről a napsütötte tengerpartra, ahol a szerelem és a boldogság ragyog. Mindezt egy káprázatos reklámkampány egészíti ki, melynek főszereplője Kaia Gerber, a Daisy múzsája. A kockákon Kaia és Aube Jolicueur, valamint Faith Lynch modellek láthatóak, miközben az aranyló nap sugaraiban fürdőzve mulatnak az álomszép kaliforniai tengerparton. A kampány a testvériség és a barátság szépségét ünnepli vibráló áttűnések sorozatán keresztül, amelyek tökéletesen tükrözik a daisy hitvallását, miszerint teljes értékű életet kell élni.

Az illat

A Daisy Love sugárzó virágillattal és ragyogó gourmand fordulatokkal tölti meg a levegőt, amelyek egy örömteli nyári képet idéznek, amikor a kék égbolt alatt ülve a tengerparton gyönyörködsz abban, ahogy a nap sugarai megcsillannak a víz felszínén.

Daisy Love Marc Jacobs, Kaia Gerber, rúzs és más

D

Kristályosított törpemálna kirobbanó illatával indít, amely összetett édességet áraszt. A szívillatban a napfényes, mégis krémes százszorszép virágszirmainak illata elegyedik a kasmírpézsma melegségével. Az alapillatban pedig finom fás illat érezhető, amely hosszú időn át emlékezetes marad.

illat kategória: sugárzó gourmand, illatház: Firmenich, parfümőr: Alberto Morillas

A dizájn

A luxuskivitelű üveg innovatív teteje egyetlen óriási százszorszép, amelynek közepe arany színben pompázik. A százszorszép szirmainak görbületei elegánsan díszítik az üveget, amely azt a képet idézi, mintha a napsütötte virág árnyékot vetne a sima, hengeres üvegre. A külső csomagolás fényes fehér színű, melyet egy nagyméretű, gyöngyöző barack színű Daisy embléma látható.

DAISY LOVE MARC JACOBS EDT 50 ml 22.990 Ft
DAISY LOVE MARC JACOBS EDT 30 ml 15.990 Ft

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Megvásárolható: augusztus végéig csak a Müller üzletekben!
Ezt követően a Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban is.

Daisy Love Marc Jacobs, Kaia Gerber, rúzs és más

KAIA GERBER ÉS DAISY LOVE A KALIFORNIAI TENGERPARTON
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések