Post Image

GYÖNYÖRŰ, IDŐTÁLLÓ MAGYAR DIZÁJNER TÁSKÁK

Rúzs & Más / 2018-06-13

A táskarajongók és a hazai tervezők kedvelői egyaránt örülhetnek, ha felfedezik maguknak a friss, fiatalos és színpompás STUDIO JULIANNIE táskákat! S hogy miként született két lány barátságából egy ütőképes márka? Egy-kettőre!

Julcsi és Anna 2016 februárjában kezdtek együtt dolgozni. Először blog formájában szólították meg a nőket, majd 2017 nyarán kijöttek első táskakollekciójukkal is. Valami maradandót szerettünk volna létrehozni, ahol a tervezés örömet okoz, de később mások hasznára is válik. Mindketten rajongunk a táskákért, Anna remekül rajzol és bár kezdetben neszesszereket alkottunk, valahogy átalakult az irány és végül a táskákban találtuk meg az alkotás örömét.”

Studio JuliAnnie táskák, rúzs és más

A márkát ketten alapították, Julcsi a brand menedzseri feladatokat látja el, míg Anna a kreatív részekért felel. “Nemcsak munkatársak vagyunk, barátok is, ezért a néhai nézeteltérések ellenére a közös hang mindig megvan. Ami az egyikünkből hiányzik, az megvan a másikunkban, és fordítva, egyszóval kiegészítjük egymást. A nevünk is így lett JuliAnnie. Mivel ismerjük egymás erősségeit és gyenge pontjait, hatékonyan tudunk együtt dolgozni, változni és folyamatosan fejlődni.”

Studio JuliAnnie táskák, rúzs és más

A Studio Juliannie a merész, öntudatos Nő márkája, aki hisz magában, és nem fél megmutatni igazi énjét – állítják magukról, és ha szemrevételezzük az élénk színű vagy metál extravagáns táskákat azonnal el is hisszük nekik!

Studio JuliAnnie táskák, rúzs és más

Az időtálló, minőségi darabokat letisztult, minimalista dizájn jellemzi, melyeket az anyag- és színhasználat tesz egyedivé. Persze nem árt, ha a táska nemcsak szép, hanem fér is bele valami a lakáskulcson felül vagy ha szép nagy, a belseje nem “feneketlen kút”. A JuliAnnie táskák esetében szerencsére a dizájn nem megy a praktikum rovására – kimondottan hordható, praktikus kiegészítők.

Studio JuliAnnie táskák, rúzs és más

A megújult webshopban jelenleg 3 kapszulakollekció érhető el. A STUDIO BAG-ek és MINI BAG-ek 6 színben választhatóak, a nagyobb darabok variálhatóak kétféle vállpánttal vagy anélkül is. A BASIC BAG kollekciót a pratikum inspirálta, biztos kiegészítője mindhárom fazon a hétköznapoknak. Az új COLOR POP kollekció eleme pedig 7 apró, steppelt ékszertáska, színes kendőkkel, melyhez most 3 metálos, különleges textúrájú bőr is csatlakozik – arany, ezüst és rosegold színben.
A gyakran egy hónap alatt leamortizálódó fast fashion darabok helyett érdemes időtálló, minőségi táskákat beszerezni, melyek megjelenésünk elmaradhatatlan kellékeivé válnak. Az pedig nem is kérdés, hogy a magyar dizájner termékek nemcsak közelebb állnak a szívünkhöz, de ár-érték arányuk is jóval kedvezőbb.

Studio JuliAnnie táskák, rúzs és más

Aki nem hiszi, ITT járjon utána!

GYÖNYÖRŰ, IDŐTÁLLÓ MAGYAR DIZÁJNER TÁSKÁK
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések