Post Image

A JÓBÓL KEVESEBB IS ELÉG! VAN, HOGY 1 LAP IS

Rúzs & Más / 2017-12-01

Jó lenne, ha nem kellene olyan gyakran kereskedelmi mennyiséget beszerezni belőle? Ha a gazdaságosabb felhasználás révén a természetet is óvnánk? Ha puhább volna, mint valaha? Ennek az innovatív terméknek mindenképp a fürdőszobánkban a helye!
A Zewa Just1 toalettpapír prémium minőségével nyújt magas szintű gondoskodást az egész családnak. Az egyedülálló, prémium minőségű újdonság  5 rétegű, vastagabb és jobb nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Zewa többi toalettpapírja, így akár egyetlen lap is elegendő lehet a használat során.

Zewa Just1 toilet papír
A Zewa márka minden innovatív lépésével arra törekszik, hogy a védelmet és gondoskodást a legmagasabb szintre emelje, emellett pedig még kényelmesebbé tegye a családok mindennapjait.
A piacon újdonságnak számító, kiemelkedő minőségű Zewa Just1 lapjai 27%-kal nagyobbak, 66%-kal vastagabbak és erősebbek, valamint a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően sokkal jobb nedvszívó tulajdonsággal rendelkeznek, így a használat során akár egyetlen lap is elegendő lehet. Az 5 rétegű Zewa Just1 újradefiniálja mindazt, amit eddig a prémium toalettpapírokról gondoltunk. Gondoskodás, tisztaság, puhaság és frissesség – mindez egyetlen lapba zárva!

Zewa Just1 toilet papír

„Nap mint nap azért dolgozunk, hogy a Zewa által képviselt gondoskodást a lehető legmagasabb szintre emeljük. Legújabb termékünk, a Zewa Just1 egy teljesen új fejezetet nyit a prémium toalettpapírok piacán. Megnövelt lapméretével, vastagságával és nedvszívó képességével egyedülálló termék a hazai piacon”– emelte ki Hegedűs Eszter, a Zewa brand menedzsere.

A termék a már jól ismert Zewa Aqua Tube® WC-papír gurigával kapható, így az lehúzható a toaletten. A guriga ugyanolyan cellulózrostokból készül, mint maga a toalettpapír, ezért biológiai úton teljes mértékben lebomlik, vagy újrahasznosítható.
Tipp: a még alaposabb tisztaság és frissességérzet elérése érdekében javasolt a hagyományos toalettpapírt nedves toalettpapírral együtt használni. A Zewa nedves toalettpapírjai közül mindenki kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb párosítást.

A JÓBÓL KEVESEBB IS ELÉG! VAN, HOGY 1 LAP IS
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések