Post Image

INTIMISSIMI KARÁCSONYI KOLLEKCIÓ WEISZ FANNIVAL

Rúzs & Más / 2017-12-04

Az Intimissimi Weisz Fannival közösen mutatta be karácsonyi kollekcióit, melynek egyik kulcsszava a „One size”! Az Intimissimi ünnepi kollekcióiban az ikonikus piros mellett az örökérvényű fekete is főszerepet kap, hálós felületekkel, fénylő csipkével és szexi pántokkal hangsúlyozva. A márka több one size terméket is kínál karácsonyra, így idén a méretválasztás sem okozhat senkinek gondot, aki gyönyörű fehérneműt akar ajándékozni szíve választottjának.

Intimissimi, Weisz Fanni, karácsonyi kollekció

Az Intimissimi többek között a „Romantic Christmas”, a „Christmas In Love”, a „Sensual Christmas”, valamint a „Floral Flock” kollekciókkal várja 2017 karácsonyát: a márka idén is exkluzív, jellegzetes stílusában, a csipke és a selyem eleganciájában tündökölve képzeli el a nőket. A szofisztikált darabok egytől-egyig igazi nőiességet és magabiztosságot sugároznak, így minden nő számára tökéletes ajándékok.

Intimissimi, Weisz Fanni, karácsonyi kollekció

Az Intimissimi exkluzív ünnepi eseményén új, magyarországi nagykövetével, a varázslatos Weisz Fannival együtt köszöntötte a karácsonyt – a siket modell és esélyegyenlőségi aktivista nemcsak szépségéről, de inspiráló személyiségéről is ismert. Fanni, aki elszántságával, kitartásával, alázatával és kifinomult bájával méltó képviselője a haladó szellemű fehérnemű márkának, a következőt nyilatkozta a rendezvényen: „Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a magyarországi nagykövete lehetek egy ilyen nagy márkának. Többször is megkérdeztem magamtól, hogy biztosan engem akarnak?! Hihetetlen érzés volt, és egyik nagy álmom vált valóra. Mindenkit arra biztatok, hogy küzdjön a céljaiért.”

Intimissimi, Weisz Fanni, karácsonyi kollekció

INTIMISSIMI KARÁCSONYI KOLLEKCIÓ WEISZ FANNIVAL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések