Post Image

INTERJÚ A JÓTÉKONYSÁGI KONCERTET ADÓ MARCELLINÁVAL

Rúzs & Más / 2017-05-25

Mi, negyvenesek mindannyian emlékszünk a “Nekem a sztár csak te vagy” kezdetű sláger énekesnőjére, a magyar Cindy Lauperre. Marcellina most visszatér kis hazánkba és annak zenei életébe – és ami a legmeglepőbb, pont ugyanúgy néz ki, ahogyan 20 évvel ezelőttről emlékeztem rá!

Marcellina, rajtad nem fog az idő, hogy csinálod?
– Lehet, hogy ez nem is nekem köszönhető, habár próbálok egészségesen étkezni, valamint van egy etalon nadrágom, legalább húsz éve, ha az kezd szűkké válni, akkor aznap alma napot tartok. De meggyőződésem, hogy igazándiból a szüleimnek köszönhetem. Aput kilencven évesen 70-nek saccolták és anyu is majdnem ennyit letagadhatott, tehát szerintem a gének! Köszönöm nekik ! Ezt is!

Azért árulj el egy két titkot nekünk! Hogyan táplálkozol? Sportolsz?
– Reggelente éhgyomorra megiszom egy nagy pohár citromos vizet és csak azután jöhet bármi más, valamint reggelente 5-10 percet tornázom (persze néha kimarad). Nagyon szeretek úszni, régen rendszeresen úsztam, de ez is elmaradt, tehát nem teszek túl sokat, ha úgy vesszük, de az biztos, hogy régen csokit ettem csokival és egy grammot sem híztam, ma ez már sajnos nem működik, nagyon oda kell figyelnem, tehát a csoki kiiktatva. Sajnos túl hiú vagyok és egyébként sincs annyi pénzem, hogy az egész ruhatáramat lecseréljem, – nevet -, tehát nem marad más, mint odafigyelni.

Marcellina
Nagyon régen nem hallottunk rólad, mesélj, mi van veled.
– Igen, ha nem foglalkozom azzal, hogy a média híreket kapjon, akkor hamar csönd alakul ki az ember körül, mondjuk én elég sokat voltam távol, de örülök, hogy újra kíváncsiak vagytok rám. Hogy újra itthon is tevékenykedem, annak sok oka van és nagyon sok tervem van. Szeretném a Fehér Éjszaka koncert sorozatot sikerre vinni és a Vakok Állami Intézete Alapítványának rendszeres támogatást biztosítani. Felhívni újra a figyelmet a vakok nehézségeire. A mostani koncert célja az, hogy komputer technikai berendezésekkel tudjuk segíteni a vakok minden napi életét.

Mik a terveid? Lesz újból PJT?
– Sajnos az eredeti Pjt-t már nem lehet összehozni, hiszen Temesvári Pepó és Molnár János már nem él, de úgy tűnik mégis dübörög a Pjt újított változata, legalábbis a próbákon már igen keményen!!! Friss hangzásban a régi dalok és az újak is jönnek hamarosan, hiszen már elkészült egy új CD anyaga is!

– Hol leszel látható, hallható legközelebb?
Ezúton szeretnék mindenkit meghívni a június 3-án 19 órakor megrendezésre kerülő jótékonysági koncertemre, a Nádor Teremben a Vakok Iskolájának külön termében az Ajtósi Dürer Sor 39. szám alatt. Támogatói jegy rendelés a www.marcellina.net weboldalon vagy a rendezveny@vakokintezete.hu oldalon. Hallhatóak lesznek a régi Pjt slágerek és természetesen a nagy Marcellina sikerek is, úgy a külföldi, mint a magyar dalok közül lehet majd csemegézni.

INTERJÚ A JÓTÉKONYSÁGI KONCERTET ADÓ MARCELLINÁVAL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések