Post Image

ILLATOK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBŐL: A ZENOLOGY SZTORI

Rúzs & Más / 2017-11-10

Ki ne szeretné a luxushotelek fürdőszobáinak kozmetikumait a saját fürdőszobapolcán viszontlátni? A Zenology pontosan erre a vágyra alapoz.
Az új, magával ragadó márkával a Madison Parfümériában  ismerkedhettünk meg. A Zenology neve magában hordozza a gondolatiságot: tökéletességre és minőségre törekszik és alapvető pillére a hitelesség. A szépség és a harmónia titkát kutatva újabb és újabb magasságokat hódítanak meg.

FILOZÓFIA

A Zenology független lifestyle cég, melynek célkitűzése, hogy otthonunkba hozza a szállodai luxust. Luxusminőségű szépségápolási és lifestyle termékeket készít, amelyek táplálják a bőrt, felfrissítik a testet, ékesítik az enteriőrt vagy használójukat, mindezt úgy, hogy közben környezetünkről is gondoskodnak.

A Zenology-nál hisznek abba, hogy figyelni kell a környezetünkre és óvni kell azt, felelősen és környezetbarát módon választott termékekkel. Törekednek a fenntarthatóságra, a környezetkímélő kivitelre, tisztelik a természetet és ihletet merítenek belőle, ugyanakkor dizájn elemekkel egészítik ki termékeiket.

ÖSSZETEVŐK

A legtöbb összetevő megújuló forrásból származik és az aktív botanikai összetevők és a vitaminok erejének együttes hatására épít. A termékek nem tartalmaznak a környezetre vagy a bőrünkre káros alapanyagokat, ugyanúgy, ahogy allergizáló vagy szintetikus színezékeket sem. Ezenkívül a termékek nem tartalmaznak glikolt vagy diglikolokat (például propilén glikolt), polipropilén glikolt, ureát, PABA-t és más szintetikus fényvédőket, ftalátokat, fumarátokat, szintetikus AHA és BHA savakat, poliakrilamidot, metakrilátot, elasztomert, poloxamert, sztirolt, vinylt, nitrileket, nitrátokat, bromátokat és fluort.

A KÖRNYEZET

A Zenology „zöld” lelkületű cég. Ahol, és amikor lehetséges környezetbarát fejlesztéseket alkalmaznak. Azt vallják, hogy itt az idő megtanulnunk környezetünk védelmét, és gyermekeinket is ilyen szellemben kell nevelnünk. A Zenology lépésről-lépésre követi a zöld fejlesztéseket, kombinálva a dizájnt és a minőséget.

Zenology illatok

ILLATOK

A Zenology „illatvezérelt” cég. Illataikat az Edmond Roudnitska által a franciaországi Cabrisban alapított Accords et Parfüms céggel gyártatják, amely kiváló minőségű alapanyagairól és parfümkreációiról híres, neve 1946 óta egyet jelent a luxusparfümök világával.

Rúzs és más kedvenc

Zenology térparfüm

Nagy kedvencünk a fekete tea illatára épülő térparfüm

AZ ALAPÍTÓ

Jeroen Oude Sogtoen a Zenology alapítója és kreatív igazgatója. Az Amsterdam Fashion Institute (AMFI) divattervezés szakán végzett, és tíz éven át dolgozott divattervezőként. Később irányt váltott, a divat után a belsőépítészethez fordult és a szakma neves képviselőivel együttműködve megalkotta egy amszterdami boutique hotel koncepcióját. A szállodai illatszerek tervezése közben indította el saját márkáját.

Zenology illatok

A Zenology mellett Jeroen társalapítója a Maison Mona di Orio parfümháznak, amely a múlt minőségét képviseli, ugyanakkor a jövőbe tekint. A Zenology illatkompozícióit a Maison Mona di Orio fejleszette ki.

Jeroen Amszterdamban él és a mesteri munka iránti hite és lelkesedése által vezérelve megalapította a Guild of Holland céget, amely Hollandiában kézzel varott bőrárukat készít. Minden általa alapított márka ugyanazokra az oszlopokra épít: HITELESSÉG, MINŐSÉG és DIZÁJN.

Zenology illatok

ILLATOK ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBŐL: A ZENOLOGY SZTORI
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések