Post Image

HOGYAN MARADJUNK FITTEK A HŐSÉGBEN?

Rúzs & Más / 2017-08-02

Ha a sport a mindennapjaink része, már rövid kihagyás után is hiányozhat az életünkből. A nagy melegben viszont fáradtabbak lehetünk, és az extra hidratálásra is jobban oda kell figyelnünk. Erre bőrünknek és szervezetünknek is szüksége lehet. Hogyan legyünk még fittebbek? Például egy Rúzs&MásKEDVENC cukormentes, vitamindús energiaitallal!

Fő a fokozatosság

Mivel a nagy meleg jobban terheli a szervezetet, érdemes a kora reggeli vagy az esti órákban mozogni. Ha kihagyunk egy hosszabb időszakot, óvatosan kezdjünk neki újra, mert a meleg a test hőszabályozását, a szívet, az ereket és a keringést is jobban igénybe veszi. Ettől még nem kell lemondani az edzésről, csak figyeljünk a fokozatosságra.

Az a bizonyos plusz

Mindig azt a bizonyos pluszt keressük, mindenben. Az XS Power Drink új íze megadja azt a plusz lendületet, amire ilyenkor szükségünk lehet. A Kumquat Orange Blast cukormentes és alacsony a kalóriatartalma (egy doboz = 10 kalória), így biztosan karcsúak maradunk vele. Az Amway egészséges energiaitala bőséges mennyiségű B-vitamint tartalmaz, ami segít a fáradtság és a kimerültség leküzdésében is. – A Rúzs és Más kipróbálta egy kimerítő hét péntek délutánján a frissítő gyümölcsízű, cukormentes energiaitalt utolsó mentsvárként és 100%-osan teljesített, megmentve a péntek estét!

Amway XS Power Drink
Ajánlott fogyasztói ára: 6 200 Ft (1 karton/12 doboz)

Hidratálj kívül-belül!

A nagy hőségben szükség van az extra hidratálásra. Sportolás előtt, közben és után is érdemes több folyadékot bevinni, hogy az elvesztett vízmennyiséget pótoljuk, ráadásul bőrünk is több hidratálásra vágyik! A G&H Nourish termékei fenntartják a bőr nedvességtartalmának természetes egyensúlyát. Az irritációmentes, narancsvirág mézet tartalmazó hatóanyag-együttes pedig hűsíti a bőrt, és nyugtatja a száraz, feszítő érzést.

Amway G&H Nourish

G&H NOURISH+™
Tusfürdő    3 000 Ft
Testápoló   4 600 Ft
Szappan    3 500 Ft
Kézkrém    4 700 Ft

Mentés

HOGYAN MARADJUNK FITTEK A HŐSÉGBEN?
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések