Post Image

HÁROMPERCES KIHÍVÁS A MAX FACTOR-RAL

Rúzs & Más / 2018-05-08

A Max Factor első kontúrpalettája igen komplexre sikeredett: a Miracle Contouring Palettát a Max Factor sminkmesterei tervezték minden bőrtónushoz illő univerzális árnyalatokkal, melynek használata olyan gyors és egyszerű, mint háromig elszámolni.

3, 2, 1, KONTÚR, KIEMELÉS ÉS HIGHLIGHT

A kontúrozás bonyolultnak és időrablónak tűnik, és a sztárok rafinált sminkjeit juttatja eszünkbe. De a Max Factor termékfejlesztői tisztában vannak azzal, hogy a mindennapokban nem akarjuk vastag sminkkel eltakarni az egész arcunkat, csak előnyös vonásainkat szeretnénk kiemelni miközben továbbra is önmagunknak látszunk. Az új Miracle Contouring Palettával és a Max Factor 3, 2, 1 technikájával annyira egyszerű könnyed kontúrt alkotni, hogy még a legelfoglaltabb napba is belefér. Helyezzük az arcot fókuszba, kiemelve természetes szépségét.

Max Factor Miracle Contouring Palette, rúzs és más
ÖNMAGUNK ELŐNYÖSEBB VERZIÓJA
A Miracle Contouring Paletta nyolc gondosan kiválasztott árnyalatot tartalmaz, melyeket a Max Factor profi sminkesei úgy válogattak, hogy jól álljanak minden bőrtónushoz és árnyalathoz.

ULTRAKÖNNYŰ ELDOLGOZÁS
A krémes, könnyű és tartós összetétel biztosítja, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a sminket eldolgozni, még akkor is, ha most kontúrozunk először.

A HÁROMPERCES KIHÍVÁS
A Max Factor sminkmesterei által kifejlesztett új, 3, 2, 1 technikával a kontúrozás egyszerűbb, mint valaha. Válasszuk azt a 3 színt, melyek a legközelebb állnak a bőrünk színárnyalatához, és az instrukciókat követve rajzoljunk 3, 2, 1 formákat az arcunkra!

1. lépés: kontúrozz egy “3-as” árnyalattal 3-as alakban, a halántéknál kezdve, megkerülve a szem külső sarkát, az arccsont alá kanyarodva, majd visszafordulva a fül felé és a 3-as alakot az áll vonalán befejezve.

Max Factor Miracle Contouring Palette, rúzs és más
2. lépés: Emeld ki szemeid egy “2-es” árnyalattal. Kezdj el kettes alakban rajzolni a szemöldök alatt, majd a szem külső sarka körül vezetve az ecsetet Ezután fejezd be a kettest az arc almácskáján keresztül és vissza.

Max Factor Miracle Contouring Palette, rúzs és más
3. lépés: Vigyél fényt az arcodra “1-es’ highlight árnyalattal, 1-es alakban, a homlok közepétől végig az orrnyergen, az ajak közepe fölött, végül az állon haladva.

max_factor_1

A Miracle Contouring Paletta javasolt fogyasztói ára 9999 Ft

Max Factor Miracle Contouring Palette, rúzs és más

HÁROMPERCES KIHÍVÁS A MAX FACTOR-RAL
3.8 (75%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések