Post Image

HALLOTTÁL MÁR TESTÁPOLÓ HABRÓL?

Rúzs & Más / 2018-04-10

Biztosan kipróbáltál már számos testápoló tejet, krémet és olajat – ám habbal valószínűleg nem tápláltad még a bőröd! Ismerd meg a NIVEA testápoló habokat, amelyek a bőrápolás új módját hozzák el nekünk. Ezeket az újszerű kényeztető kozmetikumokat ráadásul nem csupán a bőröd, az érzékeid is imádni fogják.

Az új testápoló habok krémes textúrája olyan lágy, akár a tejszínhab! Az innovatív aeroszolos technológiának hála, egy rendkívül könnyű, kényeztető hab keletkezik, olyan, amely a felvitelt követően azonnal beszívódik ragadós, zsíros utóérzet nélkül. A speciális NIVEA Mélyhidratáló Szérum összetevőnek köszönhetően ez a hab különleges módon ápol: „A szérum egyedülálló összetételét gondosan válogatott anyagok alkotják. A bőrünkben található hidratáló anyagokhoz hasonló összetevőket tartalmaz, amelyek intenzív nedvességet biztosítanak a bőr számára. Ezen kívül lipidek is vannak benne, amelyek további 48 órán keresztül óvják a bőrt a kiszáradástól” – mondja Sabine Schulz, a NIVEA kutatólaboratóriumának munkatársa.

Hogyan használjuk a testápoló habot?
Nyomj a tenyeredbe diónyi habot, és finoman kend el a bőrödön. Azonnal érezni fogod, ahogyan megváltozik a textúrája, és ahogy bársonyosan eloszlik a bőrödön. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros nyomot maga után, ezért az öltözködéssel sem kell várnod.

NIVEA TESTÁPOLÓ HABOK

TÁPLÁLÓ
Intenzív Testápoló Hab (NIVEA, 200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 1 349 Ft)

Nivea testápoló hab, rúzs és más

Gazdag krémes hab a NIVEA ikonikus illatával, száraz és rendkívül száraz bőrre. Mélyhidratáló Szérummal és mandulaolajjal gazdagítva. Felvitel után azonnal beszívódik és bőröd – már az első használattól kezdve – akár 48 órán keresztül bársonyos és mélyen hidratált lesz.

GYÜMÖLCSÖS
Vadmálna és Fehér Tea Testápoló Hab (NIVEA, 200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 1 349 Ft)

Nivea testápoló hab, rúzs és más

Az illatos, könnyű krémes hab a vadmálna valamint a fehér tea virágos-gyümölcsös illatkombinációja. Nagyon könnyen eloszlik a bőrön. Nem hagy zsíros réteget maga után, azonnal beszívódik. Használat után a bőröd friss, illatos, hidratált és ápolt lesz, a bőrszárazság érzete nélkül.

FRISS
Uborka és Matcha Tea Testápoló Hab (NIVEA, 200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 1 349 Ft)

Nivea testápoló hab, rúzs és más

A légies textúrájú üde, krémes hab azonnal ápolja a normál és a száraz bőrt is. Amint a bőrre kerül, máris beszívódik, hidratál és nem ragad. Használata után a bőröd ápolt, friss illatú lesz.

HALLOTTÁL MÁR TESTÁPOLÓ HABRÓL?
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések