Post Image

FŐSZEREPBEN A KÁPRÁZATOS SZEMPILLÁK

Rúzs & Más / 2018-03-13

Ebben a hónapban az igéző tekinteté a főszerep az AVON-nál, ugyanis új True Volume szempillaspiráljával igazán figyelemreméltó, káprázatos szempillákat varázsolhatunk magunknak anélkül, hogy a festék a nap folymán elmaszatolódna vagy elkenődne.
Az AVON True Ultra Volume szempillaspirál extra dúsító hatású, innovatív Smartfibre komplexet tartalmaz, amelynek köszönhetően hármas hatást nyújt: épít, kitölti a pillák közötti réseket és egészen a tövektől megemeli a pillákat.

Avon True Ultra Volume szempillaspirál, rúzs és más

A különböző hosszúságú szálak körülölelik a pillákat, így akár egész nap gondoskodnak a volumenükről és hosszúságukról, miközben a különleges festék kitölti a pillák közötti réseket, olyan hatást keltve, mintha több szempillánk lenne. A True Ultra Volume segít növelni a pillák optikai sűrűségét, ráadásul mandula formájú keféjének köszönhetően  egészen a tövektől egyenletesen oszlatja el a festéket.

Avon True Ultra Volume szempillaspirál, rúzs és más

A vízálló szempillaspirál nem kenődik el és nem pereg le, így nem kell félnünk attól, hogy szemsminkünk nem lesz tökéletes. Mindenki csodájára jár majd a káprázatosan dús pilláinknak. Ajánlott fogyasztói ára: 2599 Ft

 

FŐSZEREPBEN A KÁPRÁZATOS SZEMPILLÁK
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések