Post Image

FESSÜNK CUKORKASZÍNŰ TAVASZT!

Rúzs & Más / 2018-03-15

Időjárástól függetlenül mi magunk már kitavaszodhatunk, ha felfrissítjük a sminktáskánk tartalmát néhány cukorkaszín darabbal. Az Artistry vidám színekkel köszönti a tavaszt! Leújabb, Candy Box limitált sminkkollekcióját a cukorkák világa ihlette. Alkossuk meg üde, trendi sminkünket a csillogó színkockákkal, a háromszínű szájfényekkel és a kék-fehér szemceruzákkal! Az édes újdonságok azonnal rabul ejtenek:

Az ARTISTRY Candy Box kollekció egy-egy 9 árnyalatból álló arc- és szemhéjpúder palettát, háromféle szájfényt és két szemceruzát foglal magában.
A szemhéj- és arcpúder paletták új, egyedi dizájnnal érkeznek: az egyesével csomagolt festékkockákat összekeverhetjük, vagy akár át is rendezhetjük kedvünk szerint egy
teljesen új paletta elkészítéséhez. A lehetőségek száma végtelen: az árnyalatok használhatók külön-külön, vagy ecsettel elkeverve, így egyedi, utánozhatatlan sminket készíthetünk. A cukorkákra emlékeztető, vibráló örvénnyel díszített pattintós dobozka bárhol elfér, így mindig magunkkal vihetjük.

Artistry Candy Box tavaszi kollekció, rúzs és más

„A nemzetközi trendeket követve az ARTISTRY Candy Box kollekciója édes és csábító színeket mutat be. A festékkockák különleges dizájnjával, a gyönyörű színekben pompázó szájfénnyel és karakteres szemceruzákkal egyszerre szemet gyönyörködtető és teljesen egyedi sminket varázsolhatunk” – mondta el Rick DiCecca, az Artistry Global sminkmestere

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Shimmer Cubes szemhéjpúder paletta
A kilenc árnyalattal kiemelhetjük tekintetünket és visszafogott vagy akár karakteres szemsminket készíthetünk. A cukorkásdobozban rejlő színeket kedvünkre átrendezhetjük, és összekeverhetjük, így teljesen egyedi kombinációkat hozhatunk létre. A végeredmény: csábító, színekkel teli élmény!
Ajánlott fogyasztói ára: 21.700 Ft

Artistry Candy Box tavaszi kollekció, rúzs és más

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Shimmer Cubes arcpaletta
A paletta kilenc árnyalata kiemeli az arc vonásait a friss, ragyogó megjelenésért. Használhatjuk az árnyalatokat külön-külön, vagy egy ecset segítségével össze is keverhetjük őket. Alkossuk meg saját, személyre szabott színkollekciónkat a különböző Shimmer Cube árnyalatok kiválasztásával és keverésével!
Ajánlott fogyasztói ára: 21.700 Ft

Artistry Candy Box tavaszi kollekció, rúzs és más

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Háromszínű szájfény beépített lámpavilágítással
Válasszunk kedvünkre a három új árnyalatból! Minden szájfény három kompatibilis színt tartalmaz, így minden használatnál különböző árnyalatokat kaphatunk. A szájfények
beépített lámpavilágítása és a kis tükör gondoskodik arról, hogy sminkünket bárhol, bármikor megigazíthassuk.
A kondicionálókkal kevert friss összetételnek köszönhetően a szájfény kényelmesen puha és krémes érzést nyújt, használatával gyönyörű árnyalatokat érhetünk el.
Ajánlott fogyasztói ára: 8.200 Ft

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Hosszan tartó szemceruza
A krémesen könnyű és egyszerűen felvihető két új árnyalat révén többféle egyedi, egész napon át tartó hatást érhetünk el. Kényelmesen és könnyedén használható, az érzékeny szemkörnyéki terület kifeszítése vagy húzása nélkül. Vízálló, egész napon át kitart elmosódás nélkül, akár hőség vagy párás levegő esetén is.
Ajánlott fogyasztói ára: 7.400 Ft

Artistry Candy Box tavaszi kollekció, rúzs és más

FESSÜNK CUKORKASZÍNŰ TAVASZT!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések