Post Image

FEKETESZÉN KOZMETIKUMOKKAL A VÁROSI LEVEGŐ ELLEN

Rúzs & Más / 2018-07-30

A természetes eredetű aktív szén megköti a bőrfelszíni szennyeződéseket, ezért ideális megoldás a városokban élők számára a stressz okozta bőrproblémák enyhítésére. A fekete színű arcápoló termékek enyhítik a kipirosodást, mélyen megtisztítják a pórusokat és méregtelenítik a bőrt, csökkentik a bőr zsírosodását és a túlzott faggyúmirigy termelést, megelőzik a mitesszerek, pattanások kialakulását, így a zsíros, T-zónás vagy pattanásos bőrrel rendelkezők számára rendkívül hasznosak. Az aktív szén közkedvelt a hajápolás terén is: a fekete színű sampon és kondicionáló megtisztítja a hajat a hajápoló termékek maradványaitól, felszívja a felesleges faggyút a fejbőrről. A fekete fogkrém extrán fehérítő hatással rendelkezik.

Az aktív szenet fenntartható erdőgazdálkodásban termesztett tölgyfákból állítják elő és a termékekben Aloe vera kivonat, uborkakivonat, fahéjlevél olaj és további természetes és bioaktív összetevők egyedi kombinációja egészíti ki.

KIPRÓBÁLTUK:
Két fekete terméket teszteltünk: a maszkot és a fogkrémet. Mindkettő kiválóan vizsgázott! A pakolás szépen kitisztítja a bőrt, anélkül, hogy az agyagpakolásoknál megszokott módon húzódna a bőr, vagy nehéz lenne letisztítani. A Dr Organic aktív szenes pakolás után a bőrkép egységesebb, a pórusokat szépen összehúzza, a gyulladásokat lehúzza. A szenes fogkrém már néhány használat után fehérebb mosoly eredményez. Nézzük a részleteket:

Pórustisztító arcpakolás aktív szénnel

A méregtelenítő hatású aktív szén egyedülálló, természetes hatóanyag, mely természetes gyümölcssavakkal és bioaktív összetevők egyedi kombinációjával magába szívja a szennyeződéseket, olajat. Tökéletesen tiszta, friss bőrképet eredményez. Ára: 125 ml 2990 Ft

Dr Organic fogkrém aktív szénnel, a fehér fogakért, rúzs és más

Hihetetlen, mennyi bioaktív, természetes, bio összetevőt tartalmaz egy ilyen termék:

Aktív szén, Aloe Vera, Benzoe-olaj kivonat, Áfonyakivonat, Keserűnarancs kivonat, Cédrusolaj, Kaolin, Fahéjlevél olaj, Szegfűszeg olaj, Uborka kivonat, Echinacea kivonat, Elemi olaj, Tömjénolaj, Gerániumolaj, Grépfrútmag kivonat, Guajakfa olaj, Gurjum balzsamolaj, Jázminvirág-kivonat, Citrom kivonat, Mandarinhéj olaj, Kamillavirág kivonat, Mirhaolaj, Narancs kivonat, Pálmarózsaolaj, Pacsuliolaj, Rózsafaolaj, Damaszkuszi rózsaolaj, Cukornád kivonat, Cukorjuhar-kivonat, Fűzfakéreg kivonat, Ylang-ylang olaj, Extra fehérítő fogkrém aktív szénnel

Természetesen a többi Dr. Organic készítmény összetétele hasonlóan pazar, csak a példa kedvéért soroltam fel épp a maszk hatóanyagait.

Bioaktív fogápolás

Hármas hatású, egyedülálló formula fehérítő hatású aktív szénnel és bioaktív összetevők egyedi kombinációjával: extrán fehérít, a fogszuvasodás ellen hat, nyugtatja az ínyt. Erős mentolos ízű. 100ml 1990 Ft

Dr Organic fogkrém aktív szénnel, a fehér fogakért, rúzs és más

Az aktív szenes termékcsalád további tagjai:

Bioaktív bőrápolás a városi stressz ellen

Mélytisztító tusfürdő aktív szénnel

Dr Organic tusfürdő aktív szénnel, rúzs és más

A méregtelenítő és élénkítő hatású aktív szén egyedülálló, természetes hatóanyag, mely bioaktív összetevők egyedi kombinációjával segít eltávolítani az olajos és egyéb szennyeződéseket. Friss, megújult bőrérzetet kelt. Mélytisztító arclemosó aktív szénnel

Mélytisztító arctisztító aktív szénnel 

Dr. Organic Mélytisztító arctisztító aktív szénnel, rúzs és más

A méregtelenítő hatású aktív szén egyedülálló, természetes hatóanyag, mely természetes gyümölcssavakkal és bioaktív összetevők egyedi kombinációjával segít eltávolítani az olajos és egyéb szennyeződéseket, megtisztítja a pórusokat. A friss, tiszta és üde arcbőrért.

Mélytisztító arcradír aktív szénnel

A méregtelenítő és élénkítő hatású aktív szén egyedülálló, természetes hatóanyag, mely bioaktív összetevők egyedi kombinációjával felfrissíti, hámlasztja a bőrt, megtisztítja a pórusokat.

Bioaktív hajápolás a városi stressz ellen

Mélytisztító sampon aktív szénnel

A fakó és élettelen hajat élettelivé varázsolja. A méregtelenítő és mélytisztító hatású aktív szén egyedülálló, természetes hatóanyag, mely bioaktív összetevők egyedi kombinációjával segít eltávolítani az olajos és egyéb szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről. A végeredmény friss, tiszta és megújult hajkorona.

Mélytisztító kondicionáló aktív szénnel

Dr Organic aktív szén termékcsalád, rúzs és más

A fakó és élettelen hajat élettelivé varázsolja. A méregtelenítő és mélytisztító hatású aktív szén egyedülálló, természetes hatóanyag, mely bioaktív összetevők egyedi kombinációjával hidratálja, helyreállítja és feltölti a hajat és segít eltávolítani az olajos és egyéb szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről. A selymes, lágy és életteli hajkoronáért.

 

FEKETESZÉN KOZMETIKUMOKKAL A VÁROSI LEVEGŐ ELLEN
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések