Post Image

EZT TEDD, HA NEM JUT IDŐD HAJMOSÁSRA!

Rúzs & Más / 2017-08-21

Későn keltünk és rohannunk kell, elzárták a vizet vagy közlekedési dugóba kerülünk és az esti program előtt már nem jut idő hajmosásra? Vészhelyzetben életmentő lehet a száraz sampon! Régebb óta fiatal olvasóim még emlékezhetnek a műfaj legelső képviselőjére, a WU2 száraz samponra, amelytől ugyan a hajunk valóban nem nézett ki zsírosnak, ám a hajszálakhoz makacsul ragaszkodó fehér por hajszínünket ősszé változtatva helyből hozzáadott néhány évtizedet biológiai korunkhoz…
Ha valamilyen hasonló maradandó élmény miatt bárki előítéletekkel viseltetne a száraz samponok iránt, ne tegye, hiszen a professzionális készítmények nagy segítséget jelentenek, amikor idő szűkében vagyunk. Emellett megvédik a fejbőrt és a hajszálakat a túl gyakori mosás káros hatásaitól. Korunk száraz samponjai könnyen felvihető spray-k, melyek a haj átfésülését követően nem hagynak maguk után látható nyomokat, csak a felfrissült, illatos, dús hajat.

Redken Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender  – Száraz sampon a hosszan tartó hatásért
A minden hajtípuson bevethető olaj-elnyelő por azonnal felfrissíti a frizurát, felszívja a faggyút és segít semlegesíteni a nem kívánatos szagokat. Használatától a haj azonnal tisztább és selymesebb lesz – és ha ez még mind nem volna elég meghosszabbítja a hajszárítóval kialakított frizura tartósságát!
Használata:
Rázzuk fel majd száraz hajon egyenletesen fújjuk a hajtőre. Ki sem kell fésülni, nem hagy maradvány anyagot a hajon!
Kizárólag REDKEN fodrászszalonokban kapható termék. Maximális ajánlott bruttó fogyasztói ára: 3.990 Ft

Redken Pillow Proof száraz sampon

Ha mégiscsak a hajmosás mellett döntünk, de az idő sürget, a gyorsabb hajszárításért és a hosszantartó eredményért a Redken kifejlesztett egy praktikus spray-t:

Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer – Hővédő spray a hajszárítás meggyorsításáért

A minden hajtípusra használható könnyű, kétfázisú permet csökkenti a hajszárítás idejét, megakadályozza a hajszálak töredezését anélkül, hogy elnehezíteni a hajat. 24 órán át tartó volument ad és növeli a formázó termékek hatását. 450°C-ig védi a hajat!
Használata:
Az aktiváláshoz rázzuk össze és fújjuk a terméket törölközőszáraz hajra. Bármilyen Redken styilng termék használata előtt felvihetjük a hajra.
Kizárólag REDKEN fodrászszalonokban kapható termék. Maximális ajánlott bruttó fogyasztói ára: 3.990 Ft

EZT TEDD, HA NEM JUT IDŐD HAJMOSÁSRA!
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések