IDÉZZÜK MEG A NAPSÜTÉST KÉT TISZTA NYÁRI ILLATTAL!

Rúzs & Más / 2017-05-08

Bár a nyár még mindig elérhetetlenül távolinak tűnik, rendületlenül bízunk abban, hogy csak napok kérdése és beköszönt! Egy-egy elbűvölő nyári illattal legalább a hangulatát magunk köré varázsolhatjuk, így például az ESPRIT újdonságával a Pure Summer Edition illat duóval. Az aranyló nyári estjék ragyogó melegét és örömét ünnepli ez a különleges kiadás, mely a Pure, az ESPRIT nagysikerű illatának sugárzó új megfogalmazása.

Hagyjuk, hogy képzeletünk egy idilli tengerparti strandra ragadjon bennünket a naplementében. Ahogy a Nap eléri a horizontot, és perzselő hője megszelidül arany és borostyán árnyalatai kitöltik az eget, csillámló fénye táncol az ezüstös óceánon. A napsugarak simogatják a bőrünket és felébresztik érzékeinket. Élvezzük a tiszta nyári pillanatot az ESPRIT Pure Summer Edition illatokkal!

Esprit Pure Summer Limited Edition

A Pure Summer Edition for Women egy izgalmas, virágos-gyümölcsös illat, amely spontaneitást és vitalitást sugároz. A bergamott és a mandarin ragyogó jegyei az édes narancs örömteli illatával egészül ki. A jázmin és a rózsa permete éteri érzékiséget teremt, míg a kecses napraforgó eleganciát hoz az illat szívébe. A vibráló cédrusfa elegyébe a vanília és a pézsma csábítóan meleg, nőies illatvilágot csempész.

Esprit Pure Summer Limited Edition

Ahogy a napsütötte óceán találkozik a parttal, a Pure Summer Edition For Men olyan, mint a friss férfiasság élénkítő hulláma. Ez a fás-vizes illat a finom bergamott, a fűszeres kardamom valamint lédús ananász jegyeivel nyűgözi le az érzékeket. A levendula elegáns jegyeinek tiszta hűvösségét egy cseppnyi sárgadinnye frissíti. Végül a pacsuli, a kasmír és a kumarin mély és intenzív harmóniája gazdag és férfias karizmát teremt az illatnak.

Tiszta nyári stílus

A duó illat sugárzó frissességét a csomagolás tisztasága is tükrözi. A Női csomagolás meleg arany és rózsaszín színkódja a naplemente fényeit idézi. A For Men csomagolást a pezsgő tenger inspirálta. Élvezzük a nyugodt öröm aranyló pillanatát az ESPRIT Pure Summer Edition illatokkal, éljünk meg egy tiszta nyarat!

IDÉZZÜK MEG A NAPSÜTÉST KÉT TISZTA NYÁRI ILLATTAL!
4 (80%) 5 votes

Kapcsolódó bejegyzések