Post Image

ILLAT-SZORBET PIROS GYÜMÖLCSÖKKEL AZ ESCADA-TÓL

Rúzs & Más / 2018-02-23

Az ESCADA a legkomolyabban gondolta, hogy a parfümériák néhány polcát már februárban beborítja nyárral. Új illatuk, a Sorbetto Rosso egy kirobbanó nyári gyümölcskoktél minden aromáját  magában hordozza, egyetlen szippantással a legszebb nyári vakációs élmények törnek fel emlékezetünk mélyéről.

Az ESCADA egyedülálló módon, első márkaként úgy ad ki új parfümöket, hogy azok, mint egy nyári kaland kizárólag egy szezon erejéig érhetők el. Ez az újító elgondolás Margaretha Ley a korábbi svéd modell, későbbi főtervező nevéhez fűződik, aki társalapítóként részt vett az ESCADA elindításában. Több, mint 25 évvel a „Chiffon Sorbet” megjelenése után, Margaretha öröksége folytatódik, minthogy az ESCADA szezonális limitált kiadásai az egyik legsikeresebb nyári parfümsorozattá váltak a parfümiparban. Az Amalfi-partvidék valódi hangulatát és az olasz Dolce Vita élvezetét felidézve, az új ESCADA Sorbetto Rosso az élvezet és öröm illata. Üde, pezsgő, spontán illat, amelyben benne van a boldogság izgalma és pezsdítő élménye.

Escada Sorbetto Rosso 2018, rúzs és más

Az illat szívjegyében a görögdinnye, a szomjoltó nyári gyümölcs illata érezhető. Hogy a finom gyümölcsös, vizes és harmonikus görögdinnye jegyeket a Sorbetto Rossoban kiemelje, Richard Herpin parfümőr mesteri módon segítette őket érvényesülni. A görögdinnye frissítő, vizes oldalának hangsúlyozására Herpin mandarint és calone-t (görögdinnye ketonnak is becézett vegyületet) adott hozzá, míg a piros alma és a pörkölt cukrozott mandula aromái a gyümölcs gourmand és édeskés oldalát emelik ki. A tiare virág, pézsma és ambrózia által érzékiség, ragyogás és vidámság jellemzi az illatot. A végeredmény a kalandvágyó fiatal nőt elröpíti álmai nyaralásának színhelyére, miközben rengeteg kellemes és vidám emléket idéz fel.

Escada Sorbetto Rosso 2018, rúzs és más
A parfüm csomagolásának tervezője, a dán Mads Berg, kreatív módon fejezi ki a harmónia érzetét a nő és a természet szépsége között. Mads Berg ESCADA nő-ábrázolása pedig azt a végtelenül felszabadult nőt jeleníti meg, aki álmai nyaralásának helyszínére érkezik.
Ahogyan a nyári vakáció egyet jelent egy intenzív és felejthetetlen nyári kalanddal, úgy az ESCADA nyári sorozatának limitált kiadása is: hiszen egzotikus, érzéki és csábító. Ez egy olyan kaland, amelyet sosem felejteünk el!

Megvásárolható a Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban.

ESCADA SORBETTO ROSSO 30ML EDT – 12.690Ft
ESCADA SORBETTO ROSSO 50ML EDT – 17.990Ft
ESCADA SORBETTO ROSSO 100ML EDT – 22.990Ft

ILLAT-SZORBET PIROS GYÜMÖLCSÖKKEL AZ ESCADA-TÓL
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések