Post Image

TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK, AMELYEKKEL SEGÍTHETSZ!

Rúzs & Más / 2017-08-21

A természettel összhangban megalkotott Epoch a bennszülött kultúrák növényismeretét használja fel. Az Epoch testápolási termékek jótékony hatású, megújuló forrásokból nyert növényi összetevőkből állnak. Most három, a Rúzs és Más által tesztelt nagyszerű terméket ajánlunk, amelyekkel tökéletesíthetjük nyári megjelenésünket ugyanakkor a növényi kivonatokból készülő Epoch termékek remek lehetőségét teremtik meg annak, hogy ne csupán bőrünkről, hanema bennünket körülvevő világról is gondoskodjunk. Minden egyes Epoch termékeladást követően a Nu Skin 0,25 USD-t adományoz a Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) számára, mellyel a malawi emberek életét teszik könnyebbé. A “Remény Magjai” projekt célja, hogy segítsen a malawiaknak a helyes földművelési technikák elsajátításában, így képessé válnak az öngondoskodásra. Malawi a világ egyik legszegényebb országa és a malawiak egyharmadát nap, mint nap fenyegeti az éhezés réme.

EPOCH BAOBAB BODY BUTTER (TESTÁPOLÓ VAJ)

Nu Skin Epoch testápoló termékek etnobotanikai összetevőkkel

Tápláljuk bőrünket a hidratáló sheavajjal és az afrikai baobab fa gyümölcsével!
A Baobab gyümölcshús kivonat (Adansonia digitata gyümölcshús kivonat) természetes vivőanyagként és bőrlágyítóként működik, így segít a száraz bőrt simábbá tenni, javítja megjelenését, ápolja és hosszú ideig hidratálja a bőrt. A Sheavaj gazdag bőrlágyító, amely erősíti a bőr természetes védekező-képességét, és segít megőrizni a nedvességszintjét. A Makadámiadió olaj egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag hidratáló olaj, amely nagyon hasonlít a faggyúra (a bőr által termelt természetes olajra, amely hidratálja és védi a bőrt), könnyen felszívódik, és segít megtartani a bőr vízmegkötő-képességét.

Ezek a kipróbált etnobotanikumok a bőrt érezhetően simává és rugalmassá teszik, hogy az egész nap megőrizhesse puhaságát.

EPOCH® ICEDANCER (LÁBÁPOLÓ ZSELÉ)

Nu Skin Epoch testápoló termékek etnobotanikai összetevőkkel

Felfrissíti és élénkíti lábainkat. Mindegy, hogy dolgozunk vagy szórakozunk, az állva töltött idő kifárasztja a lábakat. Ez a könnyen felszívódó gél nem ragad, és azonnal hűti, illetve nyugtatja fáradt, sajgó lábainkat. A vadgesztenye, borsmenta olaj és vad menta keverékének köszönhetően a lábak nyomban újjáélednek, amint ez a hűs gél felszívódik.

Fő hatóanyagai: a természetes vadon termő menta (Mentha arvensis), melyet az észak-amerikai indiánok a fáradt, sajgó lábak enyhítésére, élénkítésére használtak. A vadgesztenye, mely enyhíti ez elnehezült és dagadt lábak okozta kellemetlen érzést. Az eukaliptusz, mentol és borsmenta olaj hűsítő, élénkítő keverék, amely felfrissíti a bőrt, de pusztán az illata is üdítő.

Bőségesen vigyük fel a lábszárra, a vádlira, és a térdhajlatra, amikor csak szükségünk van rá!

EPOCH SOLE SOLUTION LÁBFEJÁPOLÓ KRÉM

Nu Skin Epoch testápoló termékek etnobotanikai összetevőkkel

Az Epoch Sole Solution lábfejápoló egy fiatalító hatású lábápoló krém a durva, száraz vagy repedezett bőrre, melyben megtalálható az őrölt jamaikai szegfűbors (Pimenta dioica). Ezt a növényt a közép-amerikai bennszülöttek hagyományosan a makacs bőrpanaszok enyhítésére használták a száraz, kivörösödött, repedezett sarkakon, lábujjakon és a lábfej oldalán. Az Epoch Sole Solution a durva, száraz és repedezett bőr kiváltó okára van hatással, helyreállítva a lábfej puhaságát. Karbamid tartalma lehámlasztja a bőrkeményedéseket és az elhalt hámsejteket, emellett mélyen hidratál. A benne található papain (a papaya enzimje) lebontja és fellazítja a száraz bőrre és a felgyülemlett elhalt hámsejtekre jellemző vastag, durva felszínű foltokat. A krém nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot; a jamaikai szegfűbors adja természetes illatát. Biztonságos, allergén-mentes, és bőrgyógyászok által tesztelt.

EPOCH® FORCE FOR GOOD KOLLEKCIÓ

Nu Skin Epoch testápoló termékek etnobotanikai összetevőkkel

Az Epoch Force for Good Kollekció a hat legnépszerűbb Epoch® terméket tartalmazza kedvezményes áron, egy esztétikus, afrikai mintás újra felhasználható dobozba csomagolva.

A csomag tartalma: Glacial Marine Mud agyagpakolás, Sole Solution lábfejápoló, Firewalker lábápoló krém, IceDancer lábápoló zselé, Ava puhi moni hajsampon  és kondícionáló valamint Baobab Body Butter testápoló vaj.

A Nu Skin minden eladott termék után 0,25 USD adományt juttat a Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) számlájára. Ezen felül, minden Baobab Body Butter értékesítése után egy fát ültetnek Malawiban, ezzel is segítve az ottani újraerdősítést. Továbbá minden megvásárolt Epoch kollekció után a Nu Skin 4 Eurót fordít a Mezőgazdasági Iskola a Családok Függetlenségéért (SAFI) támogatására. Ez a nagyszabású program malawi farmereknek segít egy két éves kurzus során elsajátítani az egyéni gazdálkodás, a halászat, az öntözés alapjait és még sok-sok mindent.

TESTÁPOLÁSI TERMÉKEK, AMELYEKKEL SEGÍTHETSZ!
5 (100%) 10 votes

Kapcsolódó bejegyzések