Post Image

ELSŐFOKÚ RIASZTÁS CSOKOLÁDÉ RAJONGÓKNAK!

Rúzs & Más / 2018-09-21

Vigyázat! Rózsaszín ruby és szőke csokoládé, thai mangó, Etióp Harrar kávé, karamell és sok más: innovatív és ínycsiklandó desszertcsodák jelentenek erős kísértést a csokiimádóknak! A chocoMe manufaktúra termékfejlesztési részlege magas fokozatra kapcsolt és egyszerre 6 féle vadonatúj csokoládévarázslattal bűvöli el a csokoládé híveit.

21 ízroppanás

Háromféle ízben érkezik a chocoMe Petit 21, egy teljesen új termékkategória, amelyhez hasonlót eddig nem gyártott a chocoMe, illetve – a kivételes technológiából adódóan – nemzetközi szinten is kuriózumnak számít a csokoládékészítés piacán. A legújabb csokoládécsodának már a neve is könnyed kifinomultságot közvetít: a francia „petit“ azaz „kicsi, pici“, a dobozban megtalálható csokoládélapok méretét, a 21-es szám pedig mennyiségüket jelöli. A mindössze 5 mm vékonyságú, ínycsiklandó és furfangos lapocskák valódi meglepetést tartogatnak, ugyanis – kecses megjelenésük ellenére – tölteléket is tartalmaznak. A chocoMe Petit falatok megtöltéséhez speciális technológia szükséges, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen munkafolyamaton belül kerüljön öntőformába a csokoládé kéreg és tölteléke.

Chocome újdonság, rafinée, petit21, voile, ruby, rózsaszín, csokoládé, rúzs és más

A Petit 21 csomagolásában is a chocoMe-re jellemző kivételes minőség és elegancia tér vissza: a díjnyertes Délice termékekhez hasonló módon, fiókos dobozt, de új, stílusos elrendezési formát kapnak a könnyű csokoládélapocskák.

Az új csokoládékülönlegesség 3 ízvariánsa közül az egyik legnagyobb csábítás a falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és yuzu töltelékkel – ebben a mennyei karamell és a japánban népszerű citrusféle randevúja valósul meg, amellyel semmihez sem fogható, pikáns ízvarázslatban lehet részünk.

Falatnyi étcsokoládé lapocskák karamell és passion fruit töltelékkel, fekete szezámmaggal – még egy magával ragadó variáns, a frissítő, fanyar gyümölcsé és a bársonyos karamellé, amelyet a frissen aprított szezámmag izgalmas aromája tesz még ellenállhatatlanabbá.

Chocome újdonság, rafinée, petit21, voile, ruby, rózsaszín, csokoládé, rúzs és más

A mogyorós ízek rajongói is újabb kedvencre találhatnak: a falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel eszményi és legmagasabb minőségű alapelemeiből szintén valódi desszertálom született.

Chocome újdonság, rafinée, petit21, voile, ruby, rózsaszín, csokoládé, rúzs és más

A 4. típusú csokoládé, a rózsaszín ruby

Az új fejlesztéseken túl a nemzetközi sikerű, örök kedvenc Raffinée termékcsaládba megérkezik a Ruby kakaóbabból készített csokoládéval bevont szicíliai mandula, amely nem csak ellenállhatatlanul finom, de csokoládéalapja is rendhagyó: ez a világ 4. csokoládétípusaként emlegetett Ruby, amely különleges gyártási eljárásnak köszönheti egyedülálló, rubinvörös színét és ínycsiklandó ízét, amely mentes bármilyen színezéktől vagy aromától. A mennyei gyümölcsösséget a manufaktúra egy csipet liofilizált málna és eper hozzáadásával fokozza.

Chocome újdonság, rafinée, petit21, voile, ruby, rózsaszín, csokoládé, rúzs és más

A másik Raffinée újdonság egy újabb Raffinée 4 válogatás (a nyitóképen), amely egy korábbi, azonos nevet viselő válogatás sikere nyomán született: ebben a négyes összeállításban a tej-, a fehér-, a szőke- és a ruby csokoládé mesternégyesé a főszerep.

Szép csokoládé álmokat!

Még egy rabul ejtő gyümölcsvarázslat vár ránk a manufaktúra jóvoltából, a Voilé család új tagja, a chocoMe Voilé Mangó, amelynek bűvös alapeleme az aszalt gyümölcs, mely egyenesen Thaiföldről érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásának köszönhetően kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú étcsokoládénak.

Chocome újdonság, rafinée, petit21, voile, ruby, rózsaszín, csokoládé, rúzs és más

A chocoMe jóvoltából tehát a 2018-as őszi/téli szezonban is váratlan csokoládéálmaink válnak valóra, amelyekben ismét életre kel a hétköznapokat megédesítő, ellenállhatatlan ízek mágiája, valamint a mesterség és a minőség iránti elkötelezettség.

ELSŐFOKÚ RIASZTÁS CSOKOLÁDÉ RAJONGÓKNAK!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések