Post Image

ELJÖTT AZ OLAJOK IDEJE – KEZDJÜK A FÜRDÉSSEL!

Rúzs & Más / 2018-01-24

Az évnek ebben a szakában testünk bőre hajlamos a kiszáradásra, húzódásra, hámlásra. A külső és belső hőmérséklet közti különbség, a forró fürdők és a vitaminszegény étrend  még az egyébként normál bőrt is szárítják, a száraz bőr viszont kifejezetten irritálttá tehetik. A különféle bőrápoló olajok mentőövet jelentenek a száraz bőr számára. Szerencsére már a meleg víz szárító hatását is kiküszöbölhetjük: egész sor növényi olajat tartalmazó tusfürdő közt válogathatunk. Sőt, még a habfürdőről sem kell lemondani, mivel a Nivea még egy fantasztikus újdonsággal jelentkezett! Az olajokkal gazdagított NIVEA termékekkel extra ápolással ajándékozhatjuk meg a bőrünket, és valódi spa-élménnyé varázsolhatjuk a fürdőszobában töltött időt!

Habfürdő, ami táplálja a bőrt
A NIVEA újdonsága, a Beauty Oil Olajhabfürdő 87%-ban értékes olajokat tartalmaz, amelyek hidratáló hatásuknál fogva segítenek megelőzni a bőr kiszáradását és a selymes bőr érzését biztosítják hosszú ideig. A Beauty Oil Olajhabfürdő szívmelengető illata, valamint finom tapintása a testet és a lelket egyaránt simogatja. Használjuk habfürdő helyett, vagy fürdéskor könnyedén masszírozzuk át vele a bőrt, végül alaposan öblítsük le. Alumíniummentes, pH semleges. (ajánlott fogyasztói ára: 1999 Ft/250 ml)

A különféle bőrápoló olajok mentőövet jelentenek a száraz bőr számára, amely az év ezen szakában

Kényeztetés és ápolás
Az egészséges bőr olyan komfortérzetet ad, amelynek hatása közvetlenül és közvetetten is jól érzékelhető. Ha a bőrünk puha, selymes, kellemes tapintású, akkor sokkal magabiztosabbnak és felszabadultabbnak érezhetjük magunkat. Egy kényeztető olajokkal dúsított tusfürdő remek alapja a bőrápolásnak! Használata után a bőr bársonyos lesz, a hatás pedig hosszú órákon át érezhető, de nem hagy kellemetlen, olajos utóérzetet. A NIVEA Natural Oil Olajtusfürdő 55%-ban természetes olajokkal dúsított, így már egy szupergyors reggeli zuhany is nagyban hozzájárulhat a bőrünk szépségéhez, egészségéhez. (ajánlott fogyasztói ára: 1179 Ft/200 ml)

Olajtusfürdő, Nivea, rúzs és más

Micsoda illatfelhő!
A Távol-Kelet magával ragadó illatait, valamint az olajgyöngyök bőrszépítő erejét egyesítik magukban a NIVEA Creme Oil Pearls krémtusfürdői. Miközben a tusfürdőben lévő argánolaj gondoskodik a hidratálásról, addig az apró olajgyöngyök gyengéden átmasszírozzák a bőrt. Bársonyos, ápoló habja kellemesen kényeztet, miközben a cseresznyevirág, az ylang-ylang vagy a lótuszvirág illata igazi élménnyé teszi a zuhanyzást. (ajánlott fogyasztói ára: 919 Ft/250 ml)

NIVEA Creme Oil Pearls

 

ELJÖTT AZ OLAJOK IDEJE – KEZDJÜK A FÜRDÉSSEL!
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések