Post Image

ELÉRHETŐ CSODA, MAGYAR TALÁLMÁNY: A GYÓGYÍTÓ SENSOLITE FÉNY

Rúzs & Más / 2018-01-03

Tavaly nyáron ismerkedtünk meg a polarizált fény terápiával, miután a kisfiamnál rózsahámlást diagnosztizált a bőrgyógyász. A vírus okozta bőrtünetek rendkívül intenzíven jelentkeztek a gyermekemnél: telis-tele volt a teste piros plakkokkal a törzsén, a lábán, a karján – gyakorlatilag mindenhol. A rózsahámlás a tünetek jelentkezésekor már ártalmatlan, azonban az ijesztő kinézete rendkívül zavarta a kisfiamat (az utcán megbámulták, elhúzódtak tőle) ráadásul vízparti nyaralásra készültünk. Természetesen minden létező kenőccsel megpróbálkoztam, de semmi nem segített. A tünetek papírforma szerint is 8-12 hétig eltarthatnak, a helyzet tehát nem volt biztató. 

Rokonoktól kaptunk kölcsön egy bioptron lámpát. Kipróbáltuk és valóban enyhítette a tüneteket, azonban egyszerre csak egyetlen foltot lehetett kezelni vele a több tucat közül, így órákig tartott a napi “lámpázás”. Ekkor egy ismerősöm ajánlotta a Sensolite kezelést, ahol egy egész fényágy árasztja a lámpából már megismert polarizált fénysugarakat. A Komjádi uszoda tőszomszédságában található rendkívül ízlésesen berendezett Sensolite gyógyközpontba kezdtünk járni és a fiam bőre rohamos javulást mutatott. Alig hittünk a szemünknek, hogy mindössze napi tízperces fénykezelés mennyire hatásosnak bizonyult! Ráadásul a kisfiam alig várta, hogy befekhessen az “űrkorszakot” idéző, kellemes női hangon beszélő, lágyan duruzsoló fényágyba, ahol a kezelés közben a választása szerinti zene szólt. 10 kezelés 2 hét alatt gyakorlatilag megszüntette a rémisztő tüneteket! A polarizált fénykezeléseknek köszönhetően nyugodt szívvel indulhattunk nyaralni.

Sensolite Komjádi, polarizált fénykezelés, rúzs és más

Ekkor határoztam el, hogy megosztom ezt a fantasztikus módszert a Rúzs és Más kedves Olvasóival! A Sensolite ugyanis egész sor tünetre gyógyír: az immunerősítés mellett hatékony allergia, ekcéma, pikkelysömör, égési sérülések, pattanásos bőr, reuma, sportsérülések, belső szervi panaszok, mentális problémák kezelésére, rehabilitációra, változókori panaszokra, felső légúti betegségekre, koncentrációs képesség növelésére. Sőt a bőr, a haj és a köröm is egészségesebbé, szebbé válik a rendszeres fénykezelésektől, ezért szépségápolásra, hajhullás ellen, plasztikai sebészeti beavatkozást követően vagy méregtelenítésre is kiváló!

Hogyan hat? 

Az 1980-as évek elején egy fiatal magyar fizikus, Fenyő Márta és kutatócsoportja felfedezte, hogy a polarizált fény minden élő biológiai rendszeren stimulációs hatást fejt ki,  jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét. Ez elsősorban a polarizált fény sejtregeneráló, sejtműködést javító, vérkeringést fokozó hatásával magyarázható.

Sensolite Komjádi, polarizált fénykezelés, rúzs és más

Fenyő Márta, a Sensolite feltalálója

A feltaláló csapatával kifejlesztette és létrehozta az emberi szervezet kezelésére alkalmas, polarizált fényt kibocsátó lámpát. Az első terápiás készülék a magyar találmány alapján végül Svájcból indult el világhódító útjára, amely azóta orvosok és magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált az egész világon. Ezt a gyógylámpát emberek milliói használják nagyon eredményesen, ám csak kis területen lokálisan alkalmazható.

A Sensolite fényágynak köszönhetően most már egyetlen, viszonylag rövid időtartamú kezeléssel az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a kezelés.

Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény – köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek – a kapilláris ereken keresztül azonnal eléri a véráramot, így a vérkeringés segítségével a biológiai serkentő hatás is gyorsan jut el az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe – például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb. –, és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére.

Az emberi szervezetben percről percre keletkező több millió hibás – később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős – sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták, az elvégzett in vitro kutatások alapján a polarizáltfény-kezelés hatására jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését tehetik lehetővé, illetve elősegíthetik, gyorsíthatják a már kialakult betegségek leküzdését.

A hatékony kezelések ára is elérhető, mivel a bérletekre, kezeléscsomagokra jelentős kedvezményt adnak! A Sensolite gyógyközpontokról, kezelésekrő és árakról részletes információt itt találnak: www.sensolite.hu

Bónusz a kísérőnek: amíg a kis páciens gyógyult, addig elfoglalt anyukája ugyanott beugrott egy menet Flabelos edzésre és abban reménykedett, hogy belefut Benedek Tiborba vagy a Magyar Férfi Vízilabda-válogatott valamelyik tagjába, mivel a sérült játékosaik is ide járnak kezelésre…

Sensolite Komjádi, polarizált fénykezelés, rúzs és más

ELÉRHETŐ CSODA, MAGYAR TALÁLMÁNY: A GYÓGYÍTÓ SENSOLITE FÉNY
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések