Post Image

EGYIK LEGSZEBB SZÍNÉSZNŐNK A YAMUNA ARCA!

Rúzs & Más / 2018-03-27

15 éves születésnapját ünnepli a Yamuna, amely az elmúlt másfél évtized során illatos szappanjaival, masszázsolajaival, arckrémeivel, fürdősóival és ásványi kozmetikumaival meghatározó szereplője lett a magyar kozmetikai piacnak. Szépségnagykövetének kiválasztásával pedig a legjobb döntést hozta a márka: a Yamuna arca nem más, mint a kifinomult, természetes szépséget megtestesítő Farkasházi Réka! A törzsvásárlók részére útnak indított Yamuna Beauty Klub első rendezvényén jelentették be a bájos színésznővel való  együttműködést.

Farkasházi Réka a Yamuna arca, rúzs és más

Bár Rékát egy televíziós sorozatban zárhattuk először a szívünkbe, azóta már be is énekelte oda magát: a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar röviddel ezelőtt nyerte el másodszor a rangos Fonogram díjat. Rékát számos színházi darabban láthatjuk, hangját pedig olyan filmsztároknak kölcsönzi, mint a Jégvarázs Elzája. Igaz, Réka most éppen fontosabb szerepre készül, hamarosan életet ad harmadik gyermekének.

Farkasházi Réka a Yamuna arca, rúzs és más

A kozmetikumok szeretetét már otthonról hozza, hiszen édesanyja is kozmetikus. Réka is elkötelezett híve a természetes szépségápolásnak és nagy örömmel visz haza gyermekeinek is a kézzel készült fürdőbombákból, szappanokból. Előszeretettel használja a Yamuna ásványi sminkeit, amelyeket mindenkinek érdemes kipróbálni!

Farkasházi Réka a Yamuna arca, rúzs és más

A Kaposváron gyártott Yamuna termékek legtöbbje kézi munkával készül, történetük pedig egy szívmelengető hazai sikertörténet. A tulajdonos, Kajtár Zsolt sokáig nem gondolt arra, hogy egyszer kozmetikumok előállítására adja a fejét. Csupán arra emlékszik, hogy mennyire szeretett nagypapájával az erdőben barangolni. A papa mesélt a kisfiúnak a gyógynövényekről, amelyek különös hatással bírnak. Megtanította Zsoltot arra, melyik virág micsoda és milyen értékek is vannak körülöttünk, mivel mit lehet gyógyítani. Zsolt felnőttként sem felejtette el ezeket a történeteket és keresni kezdte, kaphatóak-e itthon olyan szappanok, amelyek a természet erejét használják. Nem talált ilyesmit, így saját konyhájában, otthon gyógynövényes szappanokat kezdett főzni. Néhány kilónyi mennyiséggel indult csak. Aztán egyre nőtt és nőtt a kereslet a “finom” illatú kozmetikumok iránt, a vásárokban egyre többet és többet vittek a vásárlók… most pedig a 15. évfordulójukat ünnepli 250 féle, természetes alapanyagú, bőrbarát termékből álló kínálattal!

Boldog születésnapot kívánunk a Yamunának és szeretettel gratulálunk Farkasházi Réka Szépségnagykövetnek!

Farkasházi Réka a Yamuna arca, rúzs és más

 

 

 

 

 

EGYIK LEGSZEBB SZÍNÉSZNŐNK A YAMUNA ARCA!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések